«Динамо» U-14 та U-16: дві поразки в Донецьку

«Динамо» U-14 та U-16: дві поразки в Донецьку

Гра команд U-14 була багатою на боротьбу. У першому таймі м'яч погано тримався в ногах у динамівців, і після перерви Юрій Єськін провів низку замін із метою освіжити гру своїх підопічних. Долю зустрічі мав вирішити один гол, і його забили «гірники». На 53-й хвилині Мурза підібрав м'яча біля штрафного майданчика, обіграв кількох захисників та спрямував м'яча у ворота гостей. У сім хвилин, що залишилися до завершеня матчу, «помаранчево-чорні» відійшли в оборону та втримали переможний рахунок.

Чемпіонат ДЮФЛУ 2013/2014. U-14. Вища ліга. Група 2. 5-й тур

«Шахтар» (Донецьк) – «Динамо» (Київ) – 1:0

Гол:
Мурза (53).

Турнірне становище лідерів: «Дніпро» (Дніпропетровськ) – 15 очок, «Шахтар» (Донецьк) – 13, «Металіст» (Харків) – 12, «Зоря» (Луганськ) – 9, «Динамо» (Київ) – 9.

У шостому турі в суботу, 12 жовтня, команда Юрія Єськіна приймає «Зорю», яка має рівну з «біло-синіми» кількість очок.

У матчі команд U-16 основні події сталися ще до перерви. На 13-й хвилині зустрічі Петрик після розіграшу кутового ударом головою відкрив рахунок. Підопічні Юрія Дмитруліна (на фото) могли відігратися, але не реалізували вихід віч-на-віч. На 27-й хвилині зустрічі арбітр поставив пенальті у ворота «Динамо», який реалізував Сірош, довівши рахунок до 2:0. Динамівці не опустили руки та весь матч йшли вперед. За десять хвилин до фінального свистка «Шахтар» залишився в меншості, але «біло-синім» не вдалося відіграти бодай один м'яч.

Чемпіонат ДЮФЛУ 2013/ 2014. U-16. Вища ліга. Група 2. 5-й тур

«Шахтар» (Донецьк) – «Динамо» (Київ) – 2:0

Голи:
Петрик (13), Сірош (27, з пен.).

Турнірне становище лідерів: «Шахтар» (Донецьк) – 13 очок, «Динамо» (Київ) – 10, «Іллічівець» (Маріуполь) – 10, «Дніпро» (Дніпропетровськ) – 9.

У наступному турі 12 жовтня «біло-сині» приймуть на своєму полі одного з аутсайдерів групи, команду ДЮФШ луганської «Зорі».

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер