«Динамо» U-14 дізналося своїх суперників на «Кубку Федерації футболу Туреччини»

«Динамо» U-14 дізналося своїх суперників на «Кубку Федерації футболу Туреччини»

У п’ятницю вранці динамівська академічна група U-14 транзитом через Стамбул прибула до турецької Анталії, звідки автобусом дісталася місця своєї дислокації. Розмістившись у комфортабельному готелі, який надали організатори змагань, наша команда трохи відпочила, а ввечері тренери усіх команд-учасниць зібралися на загальні збори, на яких представили домашню та виїзну форму, у якій гратимуть на турнірі, затвердили списки гравців, а також спостерігали за жеребкуванням і дізналися своїх суперників по групі та опонента на завтрашню гру зокрема.

Відзначимо, що турнір «Кубок Федерації футболу Туреччини» проходить вже втретє серед вікових категорій U-14 та U-15. «Динамо» представлено у молодшій групі командою під керівництвом тренерів Олексія Дроценка та Євгена Ястребінського. Діями воротарів під час змагань керуватиме Володимир Іконніков.

За результатами жеребкування «Динамо» U-14 потрапило до групи «B» разом із турецькими «Анкарагюджу» та «Бурсаспором» і бельгійським «Брюгге».

Інший квартет склали турецькі «Трабзонспор» і «Фенербахче», іспанська «Валенсія» та бельгійський «Гент».

Відзначимо, що за регламентом матчі турніру триватимуть два тайма по 35 хвилин із 15-хвилинною перервою. Дозволяється необмежена кількість замін, але неможливі зворотні. У разі, якщо дві чи більше команд на груповому етапі наберуть однакову кількість очок, для визначення переможця у першу чергу братимуться до уваги особисті зустрічі, а потім різниця м’ячів. Команди, які посядуть у своїх групах перші місця, 25-го квітня зіграють у фіналі, колективи, що стануть другими, поборються між собою за бронзові медалі, третє місце гратиме з третім, а четверте – з четвертим відповідно.

Таким чином, свій перший матч на турнірі «Динамо» проведе у суботу, 20-го квітня, проти «Бурсаспора», початок о 12.15. Другий матч групового етапу відбудеться 21-го квітня, а суперником нашої команди стане «Анкарагюджу» (початок о 10.00). Нарешті, у заключному поєдинку динамівці зіграють проти «Брюгге» 23-го квітня (початок о 14.30)

Організатори змагань не планують проводити прямі відео-трансляції матчів. Але за оперативною інформацією про виступи динамівців,  ви можете слідкувати на нашому сайті, а також читати  коментарі тренерів та гравців.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер