«Динамо» U-13 зіграло внічию з чеським «Баніком» U-14

«Динамо» U-13 зіграло внічию з чеським «Баніком» U-14

Гра тривала два тайми за 30 хвилин. Команда Євгена Лозинського і Сергія Журавльова намагалася грати з суперником на рівних, але дебют зустрічі виявився за гостями: двічі м'яч ледь не опинився в сітці після флангових атак суперника. Але, впоравшись зі стартовим натиском, наші хлопці перейшли в наступ і створили кілька небезпечних моментів. Зокрема, воротам загрожували Грохольський, Зоренко, Микитюк.

Але і гості не відсиджувалися в обороні: в одній з атак, скориставшись помилкою в захисті динамівців, чехи реалізували свій шанс, повівши в рахунку. Незадовго до свистка на перерву Цілик ледь не зрівняв рахунок, але трохи не пощастило.

У другому таймі також більше атакували гості, але динамівці досить гостро контратакували. Хорошу нагоду відзначитися втратили Дзень і Григораш. Перший навісив зліва, а другий зльоту не влучив у ворота. Незабаром Григораш знову мав гольову можливість, але заробив лише кутовий. Правда, при подачі від кутової позначки він був винагороджений за старання і таки відправив м'яч у сітку, пробивши повз воротаря і зрівнявши рахунок.

Гравці «Баніка» використовували дрібний фол, щоб зривати атаки суперника, наші ж футболісти грішили неточними передачами. В одному із моментів до воріт чехів дістався Дзень, але його на мить випередив воротар, знявши м'яч з ноги. У підсумку - нічия 1:1.

- З перших хвилин ми зрозуміли, що інтенсивність гри буде високою, все-таки, зі старшими хлопцями грати складніше, - поділився спостереженнями наставник «Динамо» U-13 Євген Лозинський. - Але для нас ця зустріч була дуже корисною, ми перевірили свої сили, подивилися на суперника. Деякими періодами ми залишилися задоволені, деякими - ні. Нам показали наші слабкі місця, над чим потрібно працювати. Побільше б нам таких матчів, на жаль, ми граємо їх не так часто. Але вже з наступного сезону наша команда братиме участь у першості України, де сподіваємося на суперників більш високого рівня.

Ми говорили хлопцям, що результат для нас не дуже важливий, але, звичайно, приємно, що зіграли внічию. По грі, звісно, суперник створив більше моментів, якщо говорити відверто, але при рахунку 0:1 у нас були непогані передумови, щоб забити ще, але могли і пропустити. Словом, гра вийшла цікавою, тримала в напрузі до самого кінця. Напевно, якби «Баник» грав з однолітками, їм було б важче, але в будь-якому випадку помітно, що ця команда не боїться грати в футбол. У складі немає суперзірок, але всі гравці тактично та технічно навчені. Наші ж хлопці трохи тушувалися, грали без м'яча, боялися відкритися. Було помітно, що вони не завжди справлялися з високою інтенсивністю зустрічі.

У цьому віці ми звертаємо увагу на гру з м'ячем і без м'яча, швидкісну техніку, плюс, під час гри на великому полі навчаємо хлопців тактичним взаємодіям в обороні, атаці і командній роботі. Кожен повинен знати, на якому місці повинен знаходитися і кого підстраховувати.

- Я відчував, що заб'ю м'яч, - зізнався після гри автор голу Олександр Григораш. - у мене було два хороші моменти, і один з них я реалізував. Звичайно, було важко грати зі старшими суперниками. Хоча з київськими командами хлопців 2004 року народження набагато легше. Сьогоднішній наш суперник з іншої країни, футболісти добре грають корпусом і фізично сильніші за нас. Дуже радий, що наша команда в цьому важкому матчі зіграла внічию, в подальшому будемо намагатися перемагати, якщо знову зустрінемося з «Баніком».

Перед грою тренери говорили, щоб ми швидше працювали з м'ячем, оскільки на нас здійснювався сильний пресинг, а також хотіли, щоб швидкі футболісти робили забігання, подачі, щоб боролися в штрафному майданчику, завдавали більше ударів по воротах. На стандартні положення особливо не розраховували, оскільки чехи перевершують нас в зрості, але забили саме після кутового.

Товариський матч

«Динамо» U-13 - «Баник» U-14 - 1:1 (0:1)

17.05.18. УТБ «Динамо»

«Динамо»: 12. Авраменко (1. Костюк, 21; Чернецький, 38), 16. Краснов, 4. Сакач (к), 5. Кузьменко, 20. Гусєв, 11. Грохольський, 17. Цілик; 10. Зоренко, 6. Жовтенко, 21. Петченко (8. Микитюк, 18), 9. Могилевець.

У другому таймі на заміну виходили: Балаба, Гунявий, Білоконь, Сізонюк, Тищенко, 7. Бойченюк (5. Кузнецов, 57), Тутеров, 8. Ванда (11. Грохольський, 63), 15. Григораш, 2. Дзень.

Голи: Григораш (46) - (23).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер