«Динамо» U13 зі стовідсотковим результатом вийшло до чвертьфіналу Utmost Cup-2021

«Динамо» U13 зі стовідсотковим результатом вийшло до чвертьфіналу Utmost Cup-2021

Слідом за впевненими перемогами над «Зіркою» (5:0) та «Волинню» (3:0) підопічні Артема Яшкіна зустрічалися з одеською «ДЮСШ-11-Чорноморець». І знову не зустріли особливого спротиву, розгромивши суперника.

Відкрити рахунок «біло-синім» вдалося вже на 2-й хвилині, коли Меньшиков головою замкнув подачу з кутового. Подвоїти перевагу киянам удалося після ще однієї подачі з кутового, але цього разу вдало головою пробив Люсін. До великого рахунок динамівці довели, коли після закидання до штрафного майданчика захисник одеситів намагався головою скинути м’яча на голкіпера, але лише вивів до воріт Меньшикова, який із гострого кута точно пробив та оформив дубль. Ще один гол влетів у ворота суперника на останніх секундах першого тайму, коли після чергової подачі з кутового динамівець головою підправив м’яча на дальню стійку, і Мурадян з метра пробив по порожніх воротах.

У другому таймі динамівці вже були не настільки успішними в атаці, але на ще один забитий м’яч усе ж напрацювали. До взяття воріт знову призвела подача з кутового (уже четверта результативна за матч), яку ударом головою замкнув Петрушка.

Тож підопічні Артема Яшкіна вийшли до чвертьфіналу зі стовідсотковим показником (різниця м’ячів – 13:0) і тепер зустрінуться з харківським «Металом».

«Динамо» (Київ) – «ДЮСШ-11-Чорноморець» (Одеса) – 5:0

«Динамо­»: Костенко, Коновалов, Чубатюк, Петрушка, Андрейко, Люсін, Рибак, Мурадян, Романюк, Меньшиков, Дяченко

На заміну виходили: Голенков, Сидоренко, Мартинюк, Ткачук, Патієнко, Богомолов, Перкатюк

Голи: Меньшиков (2, 19), Люсін (11), Мурадян (25), Петрушка (33).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер