«Динамо» U-13 з великим рахунком перемогло збірну Латвії

«Динамо» U-13 з великим рахунком перемогло збірну Латвії

Зустрічалися вихованці динамівської ДЮФШ 2006-го року народження (U-13) під керівництвом Павла Чередніченка та Олександра Стужука зі збірною Латвії цього ж віку. Грали команди два тайми по 30 хвилин.

Динамівці із самого початку показали, хто на стадіоні господар, і повели в рахунку вже на 1-й хвилині зустрічі, коли відзначився Віталій Сумка.

Надалі наша команда продовжувала володіти ініціативою та домінувати на полі. Гості лічені рази переходили на половину поля киян, не кажучи вже про створення гольових моментів біля воріт В’ячеслава Суркіса. Через 10 хвилин перевагу господарів подвоїв Матвій Пономаренко, який вийшов віч-на-віч із воротарем та переграв його. Вихованці динамівської ДЮФШ проводили атаки на будь-який смак, задіюючи фланги та центр поля. І їхня активність регулярно втілювалась у забиті м’ячі. До великого рахунок довів Сумка, оформивши дубль, ще через кілька хвилин відзначився Василь Чернявський, а на останній хвилині першого тайму п’ятий м’яч на свій рахунок записав Кирило Осипенко.

Після перерви ситуація на полі дещо змінилася. Загрози воротам латвійців стали виникати рідше, але перевага у володінні м’ячем, як і раніше, була на боці динамівців. У другому таймі наші хлопці змогли відзначитися одного разу. Незадовго до фінального свистка це зробив Роман Мамзін, установивши остаточний рахунок 6:0 на користь «Динамо».

Відзначимо, що це була перша з двох запланованих ігор, а друга відбудеться завтра, 7-го березня, у манежі бази «Динамо» в Кончі-Заспі. Початок о 16.30.

- Добре, що ми провели цю гру, приємно, що до нас завітала збірна Латвії, чекаємо на візит у відповідь, - відзначив після гри тренер «Динамо» U-13 Павло Чередніченко. – Команда суперника добре підготовлена, ми ж хотіли перевірити рівень наших футболістів на фоні збірної Латвії. Залишилися задоволені першим таймом, а ось у другому робили більше помилок – будемо робити висновки та виправляти похибки на теоретичному занятті. Звісно, помилок припускаються навіть дорослі футболісти, не кажучи вже про дітей цього віку. Є огріхи у передачах, прийомі м’яча тощо. У першому таймі таких моментів було менше. Ми забили п’ять м’ячів, гра проходила на чужій половині поля та перебувала під нашим контролем. Могли забити і більше, адже у виконанні наших футболістів були хороші комбінації. Узагалі, у нас здоровий колектив, хлопці віддаються на полі, борються один за одного, допомагають, підстраховують, присутня здорова конкуренція.

Хлопці вперше грали на стадіоні «Динамо» ім. В. Лобановського, їм було приємно вийти на таку велику арену. Думаю, на цьому стадіоні мріє зіграти кожна дитина. Сподіваюся, батьки та друзі отримали максимум задоволення, а ті, хто вийшов на газон, відчули себе футболістами першої команди та «Динамо» U-19, які нещодавно тут перемогли італійський «Ювентус». Тож, емоції у гравців лише позитивні, вони їх надихають, завдяки їм футболісти прогресують.

Товариський матч

«Динамо» U-13 – збірна Латвії U-13 – 6:0 (5:0)

«Динамо»: 71. Суркіс (1. Микитенко, 31), 17. Нестеренко (к) (13. Тітов, 31), 5. Галич, 8. Петришин (3. Кузьменко, 31), 22. Бельчіков (Дідич, 31), 2. Подейко (4. Кусий, 31), 23. Сумка (Дігтяренко, 41), 7. Осипенко (6. Білоусов, 31), 11. Пономаренко (9. Задорожний, 31), 21. Чернявський (Товстик, 41), 20. Лемішко (10. Мамзін, 31).

Збірна Латвії (стартовий склад): 18. Кіртьяновс, 17. Брахманіс, 9. Мурашка, 2. Амбрусевічс, 5. Засаітіс, 8. Сілінс, 3. Какненс, 4. Гріковс (к), 16. Івановс, 14. Жуковс, 10. Абраменко.

Голи: Сумка (1, 21), Пономаренко (11), Чернявський (26), Осипенко (30), Мамзін (56).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер