«Динамо» (U-13): друге місце у Володимир-Волинському

«Динамо» (U-13): друге місце у Володимир-Волинському

Разом із господарями турніру, BRW-BIK-1 та BRW-BIK-2, за перемогу в ньому боролися команди «Динамо», РВУФК (обидві Київ) та польський Novol. Детальніше про змагання розповів наставник динамівців на цьому турнірі Юрій Миколаєнко:

- У першому матчі ми переграли BRW-BIK-2 з рахунком 4:0, потім святкували мінімальну перемогу над BRW-BIK-1 1:0 і розгромили поляків 8:1. Після цього поступилися київському РВУФК 1:3, який потім і став переможцем турніру.

У цьому матчі трохи не пощастило, воротарі грубо помилилися у двох м'ячах, ми ж, у свою чергу, не реалізували мінімум чотири хороших моменти. Тож, ще є над чим працювати. У результаті «Динамо» посіло підсумкове друге місце, а двоє наших футболістів отримали індивідуальні нагороди. Дмитро Тулін став найкращим півзахисником, а Георгія Цеташвілі визнали найкращим нападником.

Також ми провели ще дві товариські гри. У цілому, рівень організації турніру був відмінним. Єдина неприємність сталася з командою з білоруського Бреста, участь якої у турнірі планувалася, але, на жаль, вони так і не змогли приїхати.

Що стосується моїх підопічних, я залишився задоволений багатьма з них. В цей же час перший склад «Динамо» 2000 р.н. виступав на турнірі у Франції і навіть шкода, що деякі з хлопців туди не поїхали.

Читайте завтра на сайті ФК «Динамо» про виступ «Динамо» U-13 на турнірі у Франції, де були завойовані бронзові нагороди.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер