«Динамо» U13 - володар Кубка Києва!

«Динамо» U13 - володар Кубка Києва!

Після трьох тижнів підготовки до нового сезону у п'ятницю, 4-го вересня, відбувся фінал міста Києва серед команд U13 (футболісти 2008-го року народження). У вирішальному поєдинку зустрілися «Динамо» і «Зміна», матч пройшов на одному з полів бази динамівців у Кончі-Заспі. Підопічні Артема Яшкіна і Сергія Процюка здобули впевнену перемогу з великим рахунком 5:1. Причому, усі п'ять м'ячів наша команда забила в першому таймі. Три голи записав на свій рахунок Кирило Рибак, а ще двічі відзначився Ілля Меньшиков. Кінець зустрічі динамівці догравали в меншості, але на підсумковому результаті це не позначилося. Детальніше про те, як складався поєдинок, розповів наставник нашої команди Артем Яшкін:

- Хлопці грали добре незважаючи на те, що пропустили першими, - зазначив Артем Олександрович. - До гола призвела індивідуальна помилка нашого гравця, і нападник «Зміни» дуже добре розібрався в ситуації. Але більше у суперника шансів не було. Ми досить швидко відігралися, а потім вийшли вперед. Рибак, крім того, що зробив хет-трик, завдяки індивідуальній майстерності, ще віддав дві гольові передачі. Найкращого гравця матчу не визначали, але, на загальну думку, саме Кирило заслуговує на це звання.

Загалом грали впевнено, було видно, що хлопці насолоджуються грою. Те, про що ми із Сергієм Процюком попросили їх перед грою, вони повністю виконали. Останніх хвилин 12-15 догравали вшістьох, але й у цій ситуації не дозволили супернику створити небезпечні моменти біля своїх воріт.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер