«Динамо» U-13 удруге обіграло збірну Латвії в товариському матчі

«Динамо» U-13 удруге обіграло збірну Латвії в товариському матчі

Цього разу гра пройшла в манежі заміської клубної бази і тривала два тайма по 30 хвилин.

Після великої поразки з рахунком 0:6 у попередньому поєдинку гості, очевидно, зробили висновки та перебудувалися, тому грати з ними нашій команді було складніше. Вони обрали більш оборонну тактику та манеру гри, закрилися на своїй половині поля, намагалися проявити характер, а динамівці присвятили більшість часу саме тому, що намагалися цю оборону зламати, тож гра в основному проходила на чужій половині поля. Динамівці теже були налаштовані серйозно, і в результаті підопічні Павла Чередніченка та Олександра Стужука перемогли з рахунком 2:0. У першому таймі з центральної зони відзначився Іван Товстик, а у другому, незадовго до фінального свистка, Матвія Пономаренка партнери вивели віч-на-віч із воротарем, він обіграв голкіпера та покотив м’яч уже в порожні ворота, подвоївши рахунок.

Тренерський штаб використав усі заміни та дав можливість отримати ігрову практику всім футболістам, які перебували у його розпорядженні.

- Наші латвійські гості залишилися задоволеними двома зустрічами, отримали важливий  досвід та інформацію для роздумів і роботи над помилками, - розповів після гри тренер Павло Чередніченко. – Після матчу ми зробили загальне фото на пам’ять. Можливо, з часом з’явиться можливість і нам поїхати до Латвії з візитом у відповідь, але це питання обговорюватиметься та вирішуватиметься на рівні керівництва.

Загалом, дводенний спаринг став позитивним досвідом як для суперника, так і для нас. Після матчу хлопці отримали два дні вихідних, щоб привітати своїх матусь, бабусь, сестричок зі святом, футболісти з інших міст матимуть змогу поїхати додому. А 10-го березня ми знову збираємося, адже наша група подаватиме м’ячі під час матчу чемпіонату України «Динамо» - «Арсенал-Київ». З понеділка починаємо звичайний тижневий мікроцикл тренувань, а на вихідні заплановані контрольні матчі. Словом, ведемо планову підготовка до кубкових матчів та першості міста Києва.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер