«Динамо» U-13 та U-14 провело товариські матчі в Катарі

«Динамо» U-13 та U-14 провело товариські матчі в Катарі

У середу відбулися заключні матчі змагань – академія Aspire зустрічалася зі збірною Кувейту. Збірна Кувейту перемогла в обох зустрічах: у віковій групі U-13 із рахунком 2:0, а U-14 – 3:2. Таким чином, «Динамо» U-14 залишилося на першому місці, яке підопічні Олексія Дроценка та Євгена Ястребінського завоювали достроково, а «Динамо» U-13 (тренери Павло Чередніченко та Олександр Стужук) стали другими. Також учора відбулася урочиста церемонія нагородження, переможцям вручили чудовий кубок та пам’ятні призи. А ще для гостей з України організатори провели оглядову екскурсію містом Доха.

У четвер вранці динамівські команди змішаним складом провели товариський поєдинок зі збірною Aspire, до якої теж увійшли гравці 2006 та 2005-го років народження. Кияни впевнено перемогли 5:0, у першому таймі забитим м’ячем відзначився Кусий, після перерви дубль оформив Лемішко, ще по одному м’ячу на свій рахунок записали Осипенко та Бойченюк.

На сьогодні для наших команд запланована екскурсія академією Aspire, яку проведе Глєб Платов. Нашій делегації покажуть лабораторії та наукові центри. У другій половині дня юні футболісти зможуть поплавати в басейні, а у п’ятницю зранку візьмуть курс на Київ.

- Це дуже пізнавальна поїздка, нам дуже сподобалося в Катарі, на базі академії Aspire, - поділився враженнями тренер Павло Чередніченко. – Ми отримали дуже багато інформації, ігри показали певні помилки, яких діти припускаються на футбольному полі, а також свої сильні сторони. Крім того, велике враження справила інфраструктура академії, яка, дійсно, є передовою у світі.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер