Динамо U-13 та U-14 перемогли в перших матчах на турнірі в Катарі

Динамо U-13 та U-14 перемогли в перших матчах на турнірі в Катарі

Групи U-13 (футболісти 2006-го року народження) та U-14 (гравці 2005-го року народження) беруть участь у міжнародному турнірі разом із ще двома суперниками. У понеділок відбулися перші матчі з командами господарів.

Молодші динамівці під керівництвом Павла Чередніченка та Олександра Стужука святкували перемогу з рахунком 2:0. Забитим м’ячем на першій хвилині зустрічі відзначився Арсен Кусий після флангового прострілу Василя Чернявського, а після перерви Лука Лемішко вдало реалізував вихід сам на сам із воротарем, скориставшись передачею Осипенка.

- Наша делегація вперше зустрічається з командою з Катару, та й узагалі перебуває в Досі, - відзначив тренер Павло Чередніченко. – Академія Aspire є передовою у світі. Ми мали змогу познайомитися з її інфраструктурою та керівництвом у складі вісьмох іспанських спеціалістів. Також у них використовуються найсучасніші технології, працює наукова лабораторія, а наші ігри не лише знімалися звичайною камерою, а й спеціальним дроном. Одразу після гри можна отримати аналіз по гравцям, їхні характеристики та статистичні показники у грі. Тобто, навіть на рівні дитячих команд академія дуже розвинута.

«Динамо» U-14 (тренери Олексій Дроценко та Євген Ястребінський) перемогло своїх однолітків із рахунком 4:0. Дублем відзнчився Гусєв, а ще по голу забили Микитюк та Зоренко. Відзначимо, що на початку обох зустрічей господарі активно пресингували гостей та справили хороше враження, було помітно злагоджену дію тренерського штабу, яка перетворилася на грамотну гру команд.

Наступний матч обидві динамівські команди проведуть завтра, 19-го лютого, зі збірною Кувейту. Початок о 16:00 за київським часом. За підсумками цих двох поєдинків буде визначено переможця турніру.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер