«Динамо» U13 стало переможцем Кубка Віктора Баннікова!

«Динамо» U13 стало переможцем Кубка Віктора Баннікова!

Сьогодні відбувся фінальний матч турніру, присвяченого відомому воротарю, першому президенту Федерації футболу України Віктору Баннікову. Більш ніж 20 років тому Віктор Максимович Банніков ударом по м'ячу дав путівку в життя цьому турніру. За цей час понад сотні команд із ближнього і далекого зарубіжжя, а також Канади й Америки, брали участь у цих змаганнях. Це один із найулюбленіших турнірів для наших хлопчаків.

Цього року в турнірі взяли участь 32 команди з Києва ти Київської області. Волею долі у вирішальному матчі за головний трофей зустрілися дві динамівські команди. Хоча турнір проходив серед хлопчаків вікової групи U13 (футболісти 2008-го року народження), у ньому також узяла участь і група на рік молодших футболістів із динамівської школи – U12 (гравці 2009-го року народження). І підопічні Дениса Борсука та Дениса Голоколосова не лише взяли участь, а й змогли дійти аж до фіналу, де і зустрілися з командою під керівництвом Артема Яшкіна та Сергія Процюка.

Вирішальна гра проходила на полі дитячої бази «Динамо» на Нивках, виявилася цікавою та результативною. Грали команди два тайми по 25 хвилин. З рахунком 4:0 перемогу святкували старші динамівці. Вони забили три м’ячі в першому таймі та ще один у другому. Відзначилися Меньшиков, Мартинюк, Рибак та Кушенко.

- Гра вийшла дуже цікавою, просто нам пощастило більше, - зазначив після поєдинку наставник «Динамо» U13 Артем Яшкін. – Обидві команди в певні проміжки часу володіли перевагою та створювали небезпечні моменти. Молодші динамівці кілька разів були близькими до того, аби забити м’яч. Просто ми були на рік старшими, тому і змогли перемогти. Один рік у цьому віці – дуже велика різниця.

Відзначимо, що в матчі за 3 місце ФК «Колос» (Ковалівка) переміг ФА «Арсенал-Київ» з рахунком 2:0.

Під час урочистої церемонії нагородження голова Федерації футболу міста Києва Ігор Кочетов, перший заступник голови Віктор Старовойт, фахівці департаменту молоді та спорту КМДА В’ячеслав Перегудов та Святослав Сирота вручили переможцям та призерам змагань кубки, медалі, дипломи та цінні подарунки.

Кубок Віктора Баннікова. Фінал

9.03.2021. НТБ «Динамо» на Нивках

«Динамо» U13 – «Динамо» U12 – 4:0 (3:0)

«Динамо» U13 (стартовий склад): Голенков, Коновалов, Чубатюк, Петрушка, Дяченко, Лисицький, Люсін, Рибак, Мартинюк, Меншиков, Романюк.

На заміну у другому таймі виходили: Кушенко, Федоренко, Богомолов, Потієнко, Семенов, Томко, Мурадян.

Голи: Меньшиков, Мартинюк, Рибак, Кушенко.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер