«Динамо» U-13 - переможець «Кубка Віктора Баннікова-2018»!

«Динамо» U-13 - переможець «Кубка Віктора Баннікова-2018»!

«Кубок Віктора Баннікова» щорічно проводить федерація футболу міста Києва на чолі з Ігорем Кочетовим, цього року змагання розігруються вдвадцяте. У них брали участь хлопці 2005-го року народження (U-13). Усього – 16 учасників, розподілених на чотири групи. «Динамо» потрапило до квартету «А» разом із «Преможцем», «Зміною-Оболонь» та «Діназом».

У першому поєдинку групового етапу підопічні Євгена Ястребинського та Сергія Журавльова перемогли «Діназ» із розгромним рахунком 6:0, у другому – не залишили шансів «Переможцю» 10:0, а в заключній грі здолали «Зміну-Оболонь» 4:0 та вийшли з групи з першого місця.

У півфіналі, що відбувся 27-го січня, наша команда зустрічалася зі «Зміною» та переграла опонента з рахунком 5:1. У паралельному матчі «ОК ім. І Піддубного» здолав «Арсенал-Київ-2» 2:1 та у фіналі зустрівся із «Динамо».

Вирішальний поєдинок виявився дуже напруженим та драматичним. На полі йшла майже рівна гра, але клас «Динамо» дався взнаки. Переможця визначив єдиний м’яч, автором якого на початку першого тайму став Данило Цілик.

- Футболу без результату не буває - це одночасно і аксіома, і теорема, яку необхідно доводити в кожному турнірі, - сказав після матчу наставник «Динамо» Євген Ястребинський. - Але, безумовно, головне - якість гри. Це був підготовчий турнір, який проходив у зимовий час. Також він важливий для прогресу хлопців у майбутньому, виховання їх лідерами, справжніми чемпіонами і переможцями. Звісно, ми нагадували дітям про Віктора Баннікова, розповідали, на чию честь проводиться турнір.
У нашій групі були київські команди. У всіх трьох матчах ми виграли з великим рахунком. Звичайно, хотілося, щоб було більше приїжджих команд, таких, як «Металіст», «Шахтар» чи «Дніпро». У хлопців перехідний вік, уже через рік вони будуть грати в чемпіонаті України, і, звичайно ж, хотілося б зрозуміти, чого варта команда, до чого йти і над чим працювати.

Фінальний матч був гідний суперників. Обидві команди сильні, тому все вирішив лише один м'яч. Ми могли і пропустити, гра могла закінчитися внічию. Потрібно враховувати, що хлопці щойно повернулися з канікул, для них провести шість ігор за тиждень - це багато.

Індивідуальні нагороди? Вони розподілені справедливо. Це мотивація для кожного хлопця рухатись уперед і ставати кращим. У кожній команді є діти, які гідні призів. Найкращих не повинні визначати лище з однієї команди.

Зазначимо, що в матчі за третє місце сперечалися «Арсенал-Київ-2» та «Зміна». І сильнішою виявилася «Зміна», яка святкувала перемогу з рахунком 4:0.

Під час урочистої церемонії нагородження було відзначено найкращих гравців у різних номінаціях. Дві індивідуальні нагороди отримали і динамівці. Найкращим захисником турніру оргкомітет визнав Івана Сакача, а найкращим бомбардиром змагань став Андрій Педченко, який відзначився сім разів.

Урочиста частина завершилася спільним фотографуванням із нагородами – кубками, медалями та дипломами, а також взаємними привітаннями.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер