«Динамо» U13 побореться за 5-те місце на Utmost Cup-2021

«Динамо» U13 побореться за 5-те місце на Utmost Cup-2021

Суперником підопічних Артема Яшкіна був харківський «Метал». Обидві команди посіли у своїх групах перші місця, але якщо «біло-сині» свої поєдинки виграли із «сухим» рахунком, то харків’яни двічі перемогли та одного разу зіграли внічию.

За повної переваги динамівців, фактично без моментів біля наших воріт, пройшов і чвертьфінальний матч. «Біло-сині» атакували багато, але цього дня на завершальній стадії наші футболісти успіху, на жаль, не досягли. У підсумку основний час завершився нульовою нічиєю, а в серії пенальті вдалішими виявилися харків’яни: наш воротар парирував один удар із 11-метрової позначки, а голкіпер суперника – два.

«На жаль, сьогодні була одна з найгірших ігор у нашому виконанні. Так, моменти були, але саме якість гри дуже засмутила. Щодо серії пенальті, то я не вважаю її лотереєю. Якщо нам не вдалося виграти, значить гірше виконали свої спроби, ніж це вдалося супернику», – поділився після гри своїми емоціями тренер «Динамо» U13 Артем Яшкін.

«Динамо» (Київ) – «Метал» (Харків) – 0:0 (серія пенальті – 3:4)

«Динамо»: Голенков, Коновалов, Чубатюк, Петрушка, Андрейко, Рибак, Люсін, Мурадян, Романюк, Меньшиков, Мартинюк.

На заміну виходили: Федоренко, Дяченко, Богомолов.

Таким чином, «Динамо» U13 побореться за п’яте місце на Utmost Cup-2021. Заключні поєдинки на турнірі пройдуть 22-23 травня.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер