«Динамо» U-13 на турнірі Ateitis Cup зіграє із зарубіжними командами

«Динамо» U-13 на турнірі Ateitis Cup зіграє із зарубіжними командами

На ньому буде представлене і київське «Динамо» командою під керівництвом тренерів Олександра Стужука і Павла Чередніченка.

У змаганнях цієї вікової категорії візьмуть участь 36 команд із різних країн, поділених на 12 груп по 3 у кожній. «Динамо» потрапило до групи «В» разом із естонським «Легіоном» (Таллін) та литовським ФК «Гарлява».

Також у змаганнях беруть участь ще три українські команди: харківський «Металіст-1925», київська ДЮСШ-1 та «Мал» (Коростень).

Серед інших учасників – команди з Литви, Білорусі, Естонії, Данії, Росії, Фінляндії, Норвегії. Німеччину представляють вихованці дортмундської «Борусії», Англію – BWB-03 Bath, Швецію – «Хаммарбі», Швейцарію – «Лугано», Грузію – «Динамо» (Тбілісі).

За регламентом у залежності від зайнятого місця команди сформують ще 12 груп по три учасники в кожній, і лише після цього у стикових матчах будуть розподілені підсумкові місця. Поєдинки відбудуться 19-го, 20-го та 21-го жовтня.

Нагадаємо, що в лютому та березні в турнірі Ateitis Cup брали участь команди «Динамо» U-14 (гравці 2004 року народження) та U-15 (футболісти 2005 р.н). Обидві стали переможцями турніру.

Слідкуйте за матчами та результатами виступів нашої команди на офіційному клубному сайті!

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер