«Динамо» U-13 на турнірі Ateitis Cup зіграє із зарубіжними командами

«Динамо» U-13 на турнірі Ateitis Cup зіграє із зарубіжними командами

На ньому буде представлене і київське «Динамо» командою під керівництвом тренера Артема Яшкіна.

У змаганнях цієї вікової категорії візьмуть участь 32 команди із різних країн, поділених на 8 груп по 4 у кожній. «Динамо» потрапило до групи «А» разом із латвійською FS «Лієпая», білоруським «Шахтарем» із Солігорська та литовським БФА «Вільнюс».

Також у змаганнях беруть участь ще дві українські команди: київські «Локомотив» та «Фортуна».

Серед інших учасників – команди з Литви, Білорусі, Естонії, Росії. Англію представляють вихованці «Манчестер Сіті», Італію – «Аталанта» (Бергамо), Грузію – «Динамо» (Тбілісі) та «Сабуртало» (Тбілісі).

За регламентом, залежно від зайнятого місця, на стадії плей-оф команди зіграють із суперником, що посів таке саме місце в сусідній групі (наприклад, перше місце групи «А» зустрінеться із першим місцем групи «В», друге – з другим і т.д. Аналогічно для груп «С» і «D», «Е» і «F», а також «G» та «H». Причому, лише команди, що посядуть перші місця у своїх квартетах зможуть поборотися за головний трофей та розподілять між собою місця з 1-го по 8-ме). Далі чотири переможця вийдуть до півфіналу, а переможені боротимуться за втішні призи. Поєдинки відбудуться 18-го, 19-го та 20-го жовтня.

Слідкуйте за матчами та результатами виступів нашої команди на офіційному клубному сайті!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер