«Динамо» U-13 на «Ateitis Cup» стартувало з великої перемоги (ВІДЕО)

«Динамо» U-13 на «Ateitis Cup» стартувало з великої перемоги (ВІДЕО)

Нагадаємо, що підопічні Олександра Стужука та Павла Чередніченка потрапили до групи «B» разом із литовською «Гарлявою» та естонським «Легіоном».

Відзначимо, що формат матчів турніру - 11 гравців на 11 на стандартному за розміром полі ще не повністю звичний для наших футболістів, адже у чемпіонаті Києва вони грають у такому форматі лише з початку навчального року.

У перший ігровий день наша команда провела три зустрічі. Зранку динамівці зустрілися з литовською командою «Гарлява». Матчі цієї вікової групи тривають два тайми по 20 хвилин.

Гру наша команда розпочала дуже активно, уже протягом перших двох хвилин небезпечних ударів у площину воріт із меж штрафного майданчика завдали Пономаренко та Задорожний, в обох випадках литовців урятував воротар. Але вже через кілька обертів секундної стрілки удар того ж Задорожного досяг мети, і кияни повели у рахунку. «Гарлява» лічені рази переходила на чужу половину поля, усі основні події відбувалися біля протилежних воріт.

У ході позиційної атаки Мамзін отримав хорошу передачу трохи лівіше центру та віддав пас на вільного Задорожного, який впевнено обіграв захисника та вдруге поцілив у ворота. Трохи неточний удар із середньої дистанції записав на свій рахунок Лемішко, трохи не влучив у площину Осипенко. Словом, перевага нашої команди не викликала сумнівів, а загрози воротам суперника виникали із регулярністю. За хвилину до свистка на перерву Задорожний оформив хет-трик, удало замкнувши передачу Лемішка з правого флангу.

Щойно розпочався другий тайм, голи у ворота «Гарляви» посипалися, наче з рога достатку. Авторами забитих м’ячів стали Пономаренко, Лемішко, Галіч та Кусий, причому останній перекинув воротаря красивим ударом із дальної  дистанції. Рахунок міг ставати двозначним, але ще у кількох моментах литовців виручив воротар. Утім, і він не зміг допомогти, коли м’яч у кут воріт відправив Дідич, а ще через кілька хвилин остаточний рахунок встановив Петришин.

Ateitis Cup. Група «В». 1-й тур

«Динамо» (Київ) U-13 – «Гарлява» (Литва) U-13 – 9:0 (3:0)

«Динамо» U-13: 71. Суркіс (12. Троїцький, 21), 17. Нестеренко (к), 3. Кузьменко (13. Тітов, 21), 5. Галіч, 22. Бельчіков (18. Дідич, 21), 2. Подейко, 11. Пономаренко (4. Кусий, 25), 7. Осипенко (15. Дігтяренко, 21), 20. Лемішко (8. Петришин, 21), 10. Мамзін (21.Чернявський, 21), 9. Задорожний.

Голи: Задорожний (5, 13, 19), Пономаренко (22), Лемішко (25), Галіч (26), Кусий (29), Дідич (36), Петришин (39).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер