«Динамо» (U-12): другі на Riga Cup

«Динамо» (U-12): другі на Riga Cup

Відзначимо, що визначити найсильнішого в столицю Латвії з'їхалися шістнадцять команд, що представляли як країни колишнього Союзу (Україна, Росія, Білорусь, Литва), так і далекого зарубіжжя (Фінляндія, Італія).

Стартувавши в груповому турнірі з «сухої» нічиєї проти однолітків з пітерського «Локомотива», «біло-сині» здобули три перемоги поспіль, після чого вийшли у фінал.

У вирішальному поєдинку ніхто не хотів поступатися, і в підсумку мінімальну перемогу святкували хлопці з італійської «Аталанти». Динамівці ж удостоїлися срібних медалей, отримавши впродовж трьох днів турніру море емоцій і позитивних вражень.

Не залишилися наші футболісти і без індивідуальних нагород - приз «Найкращому півзахисникові» отримав Вікентій Волошин.

- Організатори турніру постаралися на славу, все було на найвищому рівні, - зазначає тренер «Динамо» (U-12) Олег Хвоя. - А от вільного часу, у зв'язку з проведенням двох матчів (два тайми по 25 хвилин кожен) на день, на жаль, практично не було. Звісно, такий графік не міг не відбитися на фізичних кондиціях хлопців, відчувалася втома у фіналі. Але ми їхали до Риги, вже усвідомлюючи, що доведеться грати двічі на день, тому були готові до подібного. У той же час варто відзначити, що «Аталанта», якій ми поступилися у вирішальному матчі, по грі була дійсно найсильнішою командою на турнірі.

Матчі «Динамо» (U-12) на турнірі «Riga Cup»

11 січня - п'ятниця

Груповий турнір

1 тур

«ДИНАМО» - «Локомотив» (Санкт-Петербург, Росія) - 0:0

2 тур

«Хонка» (Фінляндія) - «ДИНАМО» - 0:5

12 січня - субота

3 тур

«ДИНАМО» - РФС (Латвія) - 5:0

Півфінал

СДЮСШОР «Зеніт» - «ДИНАМО» - 1:3

13 січня - неділя

Фінал

«Аталанта» (Італія) - «ДИНАМО» - 2:1

www.fcdynamo.kiev.ua

 

 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер