«Динамо» U-12 привезло срібло з турніру Ateitis Cup 2016 (+ ВІДЕО)

«Динамо» U-12 привезло срібло з турніру Ateitis Cup 2016 (+ ВІДЕО)

На ньому була представлена ​​динамівська команда U-12 (хлопці 2005 року народження), яких очолюють Юрій Дмитрулін і Олександр Собкович.

Всього за головний приз турніру боролися 28 команд, які були поділені на сім груп по чотири команди в кожній. У перший день динамівці провели три поєдинки.

У першій зустрічі наші хлопці з розгромним рахунком 7:0 обіграли господарів - ФК «Вільнюс». Забитими м'ячами відзначилися Грохоцький-3, Сакач, Білоконь, Могилевец, Гунявий.

Далі юні динамівці також не мали проблем з естонським ФК «Маарду», якого здолали з таким же рахунком 7:0. У цій грі по дублю зробили Цілик та Зоренко, а ще по забитому м'ячу записали на свій рахунок Бойченюк, Тищенко і Микитюк.

У третьому поєдинку кияни скромніше обіграли ФК «Балтика» - 1:0, а автором єдиного м'яча став Сакач.

Таким чином, за підсумками трьох зустрічей команда Дмитруліна і Собковича посіла перше місце в групі і наступного дня провела дві стикові гри з дещо сильнішими суперниками.

У чвертьфіналі українців чекав Вільнюский «Жальгіріс», якого вихованці нашої Академії здолали 2:0 (голи - Хоменко і Гунявий). А у півфіналі наша команда розійшлася нульовою нічиєю з фінською «Капою» з Гельсінкі, але в серії пенальті динамівці виявилися сильнішими: перший удар суперників відбив наш воротар Костюк, а Микитюк і Цілик в свою чергу, були влучними. Суперники помилилися ще раз, і необхідності в наступному ударі киян вже не було.

У фіналі наша команда дуже сподівалися зустрітися з італійським «Ювентусом», але в завзятому чвертьфінальному поєдинку вони поступилися шведському «Хамарбю» 1:2. А шведам в півфіналі в свою чергу не вистачило сил і удачі в матчі з фінським «ХІКом» - 0:0 в основний час і 2: 3 по пенальті.

Таким чином, у фіналі наші хлопці змагалися саме з фінською командою. На жаль, у вирішальному поєдинку долю матчу вирішив єдиний гол, який пропустили саме динамівці, задовольнившись, в результаті, срібними медалями.

Пропонуємо вашій увазі результати матчів за участю «Динамо» U-12:

Груповий етап

«Динамо» (Київ) - «Вільнюс» (Литва) - 7:0

«Динамо» (Київ) - «Маарду» (Естонія) - 7:0
«Динамо» (Київ) - «Балтика» (Росія) - 1:0

Чвертьфінал

«Динамо» (Київ) - «Жальгіріс» (Литва) - 2:0

Півфінал

«Динамо» (Київ) - «Капа» (Гельсінкі, Фінляндія) - 0:0

Фінал

«Динамо» (Київ) - «ХІК» (Фінляндія) - 0:1

Відзначимо, що третє місце зайняв «Хамарбю» (Швеція), 4-е - «Капа» (Фінляндія), а «Ювентус» виявився лише п'ятим.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер