«Динамо» U-12 - переможець Кубка Києва!

«Динамо» U-12 - переможець Кубка Києва!

Підопічні Павла Чередніченка грали за почесний трофей - Кубок Києва. У фінальному поєдинку вони зустрілися з київським «Локомотивом» на однойменному стадіоні і святкували перемогу з мінімальним рахунком 1:0. Результат зустрічі вирішив єдиний м'яч, який на початку другого тайму забив нападник Матвій Пономаренко. Детальніше про матч своїх підопічних розповів їхній наставник Павло Чередніченко:

- Гра вийшла важкою, суперник вибрав оборонну схему і більше діяв на контратаках. До перерви вони мали два моменти, щоб вразити наші ворота. Також були хороші шанси вийти вперед і у нас: хлопці навіть забили м'яч, але його не зарахували. У підсумку, перший тайм завершився нульовою нічиєю, що закономірно, адже гра була рівною.

Невдовзі після перерви чергову атаку нашої команди точним ударом завершив Пономаренко. Незважаючи на те, що у нас було ще достатньо можливостей, щоб збільшити рахунок, на жаль, реалізувати їх не вдалося. У другій половині зустрічі перевага була на нашому боці, і ми повністю контролювали гру.

Вважаю, «Локомотив» заслужено вийшов до фіналу турніру, вони добре грали.

Звісно, до гравців київського «Динамо» вимоги завжди максимальні. Деякі хлопці виконали установку тренера, деякі - помилялися, не дотримувалися плану. З тих, хто вийшов на заміну, одні хлопчаки підсилили гру, а інші зіграли нижче своїх можливостей. Словом, у цій грі були як позитивні, так і негативні моменти. Будемо розбирати помилки і аналізувати їх.

Попереду до завершення сезону у нас залишилося три матчі чемпіонату Києва, перший із яких відбудеться вже найближчої суботи проти «Зірки».

Кубок Києва, фінал

«Локомотив» - «Динамо» - 0:1

«Динамо»: Микитенко, Нестеренко, Кусий, Кузьменко, Осипенко, Мамзін, Товстик, Пономаренко.

На заміну виходили: Іщенко, Безклейний, Фесай, Балтовський, Дідич, Кушнеров, Пророков.

Гол: Пономаренко (26).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер