«Динамо» U11 стартувало з перемоги та нічиєї на турнірі «Наше будущее» в Мінську

«Динамо» U11 стартувало з перемоги та нічиєї на турнірі «Наше будущее» в Мінську

У змаганнях беруть участь 36 команд, поділених на дев'ять груп. Матчі проводяться на півполя у форматі 8+1 (вісім польових гравців + один воротар) при необмежених замінах, зокрема зворотних, два тайми по 18 хвилин кожен.

У заявці «Динамо» (тренери – Денис Борсук та Денис Голоколосов) на турнір 15 футболістів: воротарі – Юрій Шульга, Марк Пахотов; польові гравці – Дмитро Соломченко, Назар Гурін, Данило Дячок, Данило Єрмак, Ярослав Чирва, Іван Титенко, Тимофій Парінов, Максим Гололобов, Владислав Руденко, Денис Даценко, Олександр Гаврилюк, Тимофій Бровченко, Ярослав Осадченко.

Наша команда потрапила до групи «Е», де суперниками «біло-синіх» стали «Текстильщик» (Іваново, Росія), «Мінськ-09» (Білорусь) та «Форвард» (Самара, Росія). У перший ігровий день підопічні Дениса Борсука та Дениса Голоколосова провели два матчі.

Спочатку «біло-сині» зустрічалися з «Текстильщиком». За повної ігрової переваги (за весь матч суперник не завдав жодного удару в бік воріт киян) динамівці забили в першому таймі двічі (відкрив рахунок Дячок, відправивши м'яч у ворота метрів із 10-ти під поперечину, а подвоїв перевагу Парінов, який завдяки пресингу змусив помилитися воротаря та закотив м'яча в порожні ворота), а після перерви, незважаючи на величезну кількість моментів, удалося відзначитися лише одного разу завдяки точному удару Даценка з дальньої дистанції – у підсумку кияни стартували з упевненої перемоги з рахунком 3:0.

Відео матчу «Динамо» – «Текстильщик» можна подивитися за цим посиланням.

У другому матчі суперником наших хлопців стали однолітки з команди «Мінськ-09». Поєдинок вийшов напруженим. Обидва суперники показали себе добре навченими колективами з бажанням перемогти, через що було багато боротьби в центрі поля, а ось моментів – не зовсім. «Біло-сині» були близькими до того, щоб відкрити рахунок, у першому таймі, коли Тітенко непогано пробивав по воротах метрів із 10-ти, але воротар у блискучому стрибку витягнув м'яча з-під поперечини. Після перерви хороший удар вдався Соломченку зі штрафного, але знову блискуче зіграв голкіпер «Мінська», а ще в одному епізоді мінчан врятувала поперечина. Останні хвилин десять суперник практично не переходив центр поля, відверто затягуючи час, і в підсумку домігся свого – нульова нічия.

Відео матчу «Динамо» – «Мінськ-09» можна переглянути за цим посиланням.

«Перший матч, незважаючи на великий рахунок, дався нам нелегко. Хоч суперник і був не надто сильний, у нас не склалося із забитими м'ячами. Було багато моментів, стійок та поперечин, що хлопців трохи розслабило і водночас вимотало. Витратили багато сил, і на гру з «Мінськом» у гравців не вистачило запалу. Як і фарту... Хлопці трохи засмучені, але нічого страшного не сталося, завтра треба вигравати заключну гру в групі, причому бажано не пропустити. У перших двох матчах м'яч частенько не йшов у ворота суперників, тепер залишається сподіватися, що голи приберегли на заключну гру в групі та плей-оф», – підбив підсумок першого ігрового дня старший тренер «Динамо» (U11) Денис Борсук.

Тож, після двох зіграних матчів ситуація в групі «Е» наступна: 1. «Динамо» – 4 очки (різниця м'ячів – 3:0), 2. «Мінськ-09» – 4 (1: 0), 3. «Форвард» – 1 (0:1), 4. «Текстильщик» – 1 (0:3). У заключному турі в середу, 19 лютого, зіграють «Динамо» – «Форвард» та «Текстильщик» – «Мінськ-09».

Фото «Наше будущее»

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер