«Динамо» U-11 провело тренування в Остраві

«Динамо» U-11 провело тренування в Остраві

Наша команда вже прибула до місця проведення змагань, поселилася в готелі та після сніданку вирушила на невелику прогулянку в парку. Там футболісти провели розминку після тривалого переїзду, а після цього трохи відпочили. Після обіду динамівці вирушили до спортивного центру «Острава-Дубіна», де відбудуться матчі турніру, та під час нетривалого тренування випробували паркет у залі, попрацювавши з м’ячем та відпрацювавши певні комбінації.

Віктор Усов узяв із собою 13 футболістів, це: воротар Ігор Костенко, польові гравці: Богдан Чубатюк, Арсеній Федоренко, Антон Хоменко, Павло Люсін, Ілля Меньшиков, Ілля Морозов, Єгор Музичко, Назарій Перхатюк, Микола Петровський, Кирило Рибак, Нікіта Семенов, Ілля Смешко.

Нагадаємо, що кияни проведуть по три матчі групового етапу в пятницю та суботу. Тривалість кожної гри – 18 хвилин. Перша зустріч відбудеться 23-го листопада о 15.20 проти пражської «Славії», наступна о 16.00 проти чеської МФК «Вітковіце» та о 18.20 – з угорським ФК «Дьйор». Із семи учасників групи до наступної стадії виходять по чотири команди, які продовжать боротьбу за головний приз. По три команди, що посядуть три останні місця, продовжать змагання у втішному фіналі.

Формат турніру трохи незвичний для наших хлопців: 4 польових гравці + воротар, адже у Києві вони грають переважно на натуральному чи штучному газоні у форматі 7+1.

Слідкуйте за матчами та результатами виступів нашої команди на офіційному клубному сайті!

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер