«Динамо» U11 - переможець турніру пам'яті Євгена Рудакова!

«Динамо» U11 - переможець турніру пам'яті Євгена Рудакова!

У ньому взяли участь групи динамівської ДЮФШ ім. В. Лобановського U11 та U10 (футболісти 2010 та 2011 р.н.), подані по дві команди під керівництвом Сергія Миколайовича Бондаря та Сергія Павловича Величка.

Грали команди один тайм тривалістю в 30 хвилин у форматі 8 польових гравців плюс воротар на півполя.

Підопічні Сергія Величка "Динамо" U10 в 1/4 фіналу поступилися в серії пенальті "Сходу" (2:3) і в матчі за 5 місце обіграли "Полісся" (2:0).

Підопічні Сергія Бондаря "Динамо" U11 пройшли шлях від групового етапу і до фіналу, у якому в матчі київського дербі динамівці зійшлися з "Локомотивом" і в серії пенальті обіграли суперників із рахунком 2:0.

Тож уже у восьмий раз поспіль саме динамівці перемагають на турнірі Євгена Рудакова.

 

- Задоволений тим, що діти грали у футбол - те, чого ми від них вимагаємо. Але потрібно набирати виконавців, посилити команду і не стояти на місці. Пошуками займаюся щодня на всіх турнірах і матчах. Навчання у нас безкоштовне, кого міг, того і запросив. Усього в турнірі зіграли шість поєдинків - дві нічиї і чотири перемоги. Жодного м'яча не пропустили. Однак, в 1/4 фіналу програли "Сходу" в серії пенальті. Трохи не вистачило нам удачі, - зазначив тренер "Динамо" U10 Сергій Величко.

 

- У нас дві команди були представлені на турнірі - "Динамо-1" і "Динамо-2". Але це відносне визначення. Перемога - спільна заслуга всіх хлопців. Очікували більшого від першої групи. Здалося, що в 1/4 фіналу хлопці не встигли прокинутися і в серії пенальті вилетіли з турніру. Далі зіграли стикову гру з "Чемпіоном" і по пенальті знову поступилися. Отримали багато інформації після виступів. Є над чим працювати. "Динамо-2" вийшли з групи з першого місця й у фіналі зіграли внічию з "Локомотивом". Наш воротар зіграв на дуже хорошому рівні. Після гри назвали хлопців тиграми, тому що показали свій характер. Вони намагалися грати у футбол і отримувати задоволення. Напевно, за рахунок цього виграли турнір. Вірили у свою перемогу, у свої сили. Головне - зробити аналіз своїх помилок і рухатися вперед, - поділився тренер "Динамо" U11 Сергій Бондар.

Фото - Київська Ліга Дитячого Футболу

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер