«Динамо» U-11 – переможець турніру пам’яті Євгена Рудакова!

«Динамо» U-11 – переможець турніру пам’яті Євгена Рудакова!

У ньому взяла участь група динамівської ДЮФШ ім. В. Лобановського U-11 (футболісти 2008-го року народження), представлена двома командами під керівництвом Віктора Усова та Сергія Журавльова. Усього на змагання приїхали вісім учасників, вони були поділені на дві групи по чотири колективи в кожній. Грали команди два тайма по 25 хвилин у форматі 8 польових гравців плюс воротар на півполя.

У перший ігровий день «Динамо-1» здобуло дві перемоги, обігравши харківський «Металіст» 2:0 та одеський «Чорноморець» 1:0. «Динамо-2» виступило менш успішно, поступившись запорізькому «Металургу» 1:2 та львівським «Карпатам» 0:1. Наступного дня в заключних матчах групового етапу перша динамівська команда святкувала перемогу над ФК «Львів» - 1:0, а друга виявилася сильнішою за «Волинь» (Луцьк) – 5:2.

Таким чином, у фіналі зустрілися «Динамо-1» та львівські «Карпати», а «Динамо-2» боролося за 5-6 місце з одеським «Чорноморцем».

Фінал виявився досить напруженим, адже, незважаючи на численні атаки киян, львів’яни організовано та злагоджено діяли в обороні та нейтралізовували загрози своїм воротам. Протягом тривалого часу динамівцям не вдавалося підібрати ключ до захисних порядків гостей, але нарешті один із випадів нашої команди завершився влучним ударом Кирила Рибака. Одразу ж хороший удар удався Єгору Музичку, який традиційно небезпечно виконував стандартні положення, але м’яч пролетів поруч зі стійкою. Тож, до фінального свистка рахунок більше не змінювався.

Відзначимо, що в паралельному матчі друга динамівська команда поступилася 0:1 та посіла шосте місце. Третім же став запорізький «Металург», який із рахунком 3:0 обіграв «Металіст».

- Насамперед мені сподобалася бойовитість змагань, - поділився своєю думкою ветеран «Динамо» та один із почесних гостей Віталій Хмельницький. – Боротьба за м’яч тривала на кожній ділянці поля. Вважаю, перемога динамівців заслужена, найбільше мені запам’яталася фінальна гра. Такі турніри для дітей потрібно проводити якомога частіше протягом року, чим більше, тим краще.

Організатори змагань визначили найкращих футболістів у різних номінаціях, видатні в минулому футболісти та тренери Олександр Шпаков та Віталій Хмельницький вручили їм призи під час урочистої церемонії нагородження переможців та призерів турніру. Серед них були й динамівці. Приз найкращому гравцю турніру отримав Кирило Рибак, найкращим воротарем було визнано Ігоря Костенка, а найкращим бомбардиром – Арсена Федоренка.

- Дуже сподобався турнір, особливо запам’ятався фінал, - поділився враженнями після змагань Кирило Рибак. – Задоволений, що вдалося забити вирішальний м’яч у фіналі та отримати нагороду найкращому гравцю турніру, це дуже приємно. Найскладнішим був останній матч із «Карпатами». Дуже вдячний команді та партнерам за допомогу та сприяння, я їх усіх дуже люблю. Кумир у першій команді «Динамо»? Це Віктор Циганков, мені подобається, як він грає.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер