»Динамо» U-11 обіграло «Манчестер Юнайтед» та стало переможцем «Murapol Cup»!

»Динамо» U-11 обіграло «Манчестер Юнайтед» та стало переможцем «Murapol Cup»!

Команда "Динамо" U-11 (футболісти 2008 року народження) під керівництвом тренера Віктора Усова вчора з другого місця вийшли до чвертьфіналу, а сьогодні провели вирішальні поєдинки на турнірі.

Спочатку наша команда впевнено перемогла англійський "Манчестер Юнайтед" 2:0 (обидва м'ячі записав на свій рахунок Кирило Рибак). У півфіналі кияни виявилися сильнішими за польську "Ягеллонію" з міста Білосток - 1:0 (гол забив Федоренко). А у фіналі знову зустрілися з румунським CFR 1907 (Клуж), якому поступилися на груповому етапі 0:1.

Вирішальний поєдинок виявився складним та драматичним. Основний час завершився внічию 1:1 (за динамівців відзначився Павло Люсін, а потім суперник зрівняв рахунок). Відзначимо, що румунська команда стала єдиною, хто зміг забити динамівцям під час турніру. Тож доля трофея вирішувалася в серії післяматчевих пенальті. Наша команда виявилася влучнішою та виграла з рахунком 4:3, після чого підняла над головою кубок переможців змагань! Відзначимо, що влучні удари з одинадцятиметрової позначки записали на свій рахунок Федоренко, Петровський, Хоменко та Дяченко. А вирішальний удар відбив наш воротар Юрій Шульга, принісши перемогу своїй команді.

За підсумками змагань індивідуальну нагороду найкращому бомбардиру турніру та символічну бутсу отримав нападник нашої команди Кирило Рибак.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер