«Динамо» U11 на турнірі Ateitis Cup зіграє із зарубіжними командами

«Динамо» U11 на турнірі Ateitis Cup зіграє із зарубіжними командами

На ньому буде представлене і київське «Динамо» командою під керівництвом тренерів Дениса Борсука та Дениса Голоколосова.

У змаганнях цієї вікової категорії візьмуть участь 48 команд із різних країн, поділених на 12 груп по 4 у кожній. «Динамо» потрапило до групи «К» разом із білоруським ФК «Мінськ-2», російським «Red Stars» (Москва) та литовським ФМ «Гінтарас» (Паланга).

Також у змаганнях беруть участь ще чотири українські команди: ДЮСШ-7 «Антарес» (Київ), луцька «Волинь», вінницька «Прем’єр Нива» (двома складами) та київська «Зірка».

Серед інших учасників – команди з Литви, Латвії, Білорусі, Естонії, Росії, Грузії. Італію представляють вихованці «Волунтас Монтік’ярі» (Брешіа) та «Лена» (Бергамо), Швецію – «Хаммарбі», «Васалундс» (Сольна) та «Лідінго» (Стокгольм), Нідерланди – «Феєноорд» (Роттердам).

За регламентом залежно від зайнятого місця команди сформують ще 16 груп по три учасники в кожній, і лише після цього у стикових матчах будуть розподілені підсумкові місця. Поєдинки відбудуться 15-го, 16-го та 17-го листопада.

Організаторами заплановано проведення прямих відеотрансляцій матчів турніру, зокрема за участі нашої команди. Вони будуть доступні на сторінці турніру Ateitis Cup у YouTube за посиланням: https://www.youtube.com/channel/UC7QwbwZF4kT3dkTvE_eV0_w

Слідкуйте за матчами та результатами виступів нашої команди на офіційному клубному сайті!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер