«Динамо» U11 на Ateitis Cup стартувало з нічиєї з литовським «Гінтарасом»

«Динамо» U11 на Ateitis Cup стартувало з нічиєї з литовським «Гінтарасом»

У перший ігровий день наша команда зіграла три зустрічі. Свою першу гру підопічні Дениса Борсука та Дениса Голоколосова провели проти литовської команди «Гінтарас». Матчі цієї вікової групи тривають два тайми по 15 хвилин у форматі 8 польових гравців + воротар на півполя. Це було трохи незвично для наших футболістів, адже в чемпіонаті міста Києва вони грають у форматі 7 польових гравців + воротар, а тайми тривають по 25 хвилин. Порадувало, що дощ, який йшов усю ніч та весь ранок, якраз перед початком поєдинку за участі динамівців ущух.

Стартовий поєдинок складався для наших хлопців непросто. Гру наша команда розпочала дуже активно, уже протягом перших двох хвилин загрожуючи воротам суперника після стандартних положень – штрафного та кутового ударів. Загалом наша команда більше володіла м’ячем та ініціативою. Небезпечного удару поруч зі стійкою завдав Соломченко, хороші подачі робили Єрмак та Дячок. Наша команда багато комбінувала, але литовці надійно та організовано діяли в захисті, тож забити в першому таймі нашим хлопцям так і не вдалося, хоча близьким до цього був Руденко, але м’яч пролетів поруч зі стійкою, а за кілька секунд до свистка на перерву перспективний простріл із лівого флангу робив Чирва, але той же Руденко пробив трохи вище воріт.

Другий тайм теж проходив під диктовку наших хлопців. На вістрі атаки опинився Дячок, який пробив низом – у руки воротарю. Мабуть, найближчим до взяття воріт був Титенко, який цілив у дальній кут, але м’яч зовсім трохи розминувся зі стійкою. Хорошу спробу до свого активу записав Руденко – воротар знову на місці. Динамівці поспішали, адже час невпинно спливав, а нашим хлопцям украй була потрібна перемога, але всі зусилля киян успіхом не увінчалися – нічия 0:0.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер