«Динамо» U-11 дізналося своїх суперників на «Murapol Cup»

«Динамо» U-11 дізналося своїх суперників на «Murapol Cup»

На вихідних юні динамівці візьмуть участь у міжнародному турнірі «Murapol Cup» серед футболістів 2007-го року народження, організатором якого є польська Football Academy 21. Ці змагання проходять під патронатом мерії міста Кракова.

Делегація киян розмістилася у тризірковому готелі «Krakus», який стане місцем дислокації нашої команди на найближчі три дні. До турніру велика увага з боку місцевих засобів масової інформації: він широко анонсується у газетах, а у місті можна зустріти афіші з детальною інформацією про змагання.

Ввечері команди-учасниці прогулялися центром міста, а потім на площі Яна Новака-Єзьоранського відбулася урочиста церемонія жеребкування турніру за присутності усіх команд та тренерів. Перед початком організатори показали невеликий відеоролик про команди, які брали участь у змаганнях минулого року, і юні динамівці щиро раділи, коли побачили своїх одноклубників.

Нарешті, настала відповідальна мить, і наші хлопці дізналися своїх суперників. З легкої руки колишнього півзахисника збірної Польщі Мирослава Шимковяка 12 колективів було розподілено на дві групи по шість у кожній. «Динамо» U-11 потрапило до групи «А» разом із «Есколою» (Варшава), «Легією» (Гданськ), голландським «Херенвеном», іспанським «Еспаньолом» та бельгійським «Андерлехтом».

Групу «B» склали місцева Akademia U-21, «Відзев» (Лодзь), «Спарта» (Прага), англійський «Манчестер Юнайтед», португальський «Порту» та дортмундська «Борусія».

- У нас хороші суперники, слабких команд на цьому турнірі немає, - поділився  враженнями тренер Володимир Анікеєв. – Сподобалася святкова атмосфера, яку створили організаторів. Що стосуеться нашої групи, то на перший погляд, здається, що у нас суперники більш технічні: це і «Еспаньол», і «Андерлехт», і «Ескола», сподіваюся, до цієї когорти можна віднести і «Динамо» (посміхається), а в паралельній групі – більш силові команди. Ми приїхали сюди грати, і хочемо зустрітися з іменитими командами. На жаль, зіграти з усіма, мабуть, не вийде, але все одно регламент турніру дозволяє провести достатньо хороших ігор. На жаль, у першості міста Києва і близько немає таких команд, як на цьому турнірі, тому точно буде цікаво.

Нагадаємо, усі 5 поєдинків групового етапу відбудуться завтра та пройдуть на полі стадіона FAME Sport, що знаходиться приблизно у двох кілометрах від готелю. Ігри складатимуться з одного тайму, який триватиме 18 хвилин.

О 9.40 команда Володимира Анікеєва та Віктора Усова зіграє з «Андерлехтом», о 10.20 – з «Легією», об 11.00 з «Есколою», о 12.20 – з «Еспаньолом» та о 13.40 – з «Херенвеном». До плей-оф «А» вийдуть команди, що посядуть перші чотири місця у своїх групах.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер