«Динамо» U10 завершило виступи на Ateitis Cup матчем із «Феєноордом»

«Динамо» U10 завершило виступи на Ateitis Cup матчем із «Феєноордом»

Це шостий матч, який наша команда провела на турнірі. Попри те, що динамівці до останнього матчу виграли всі свої поєдинки, крім одного, вони залишилися поза п’ядесталом. Більш того, спеціфіка турніру така, що ця осічка відкинула їх одразу за межі 16-ки команд, які посіли перші місця у своїх групах та продовжили боротьбу за перемогу і головний трофей. Тож кияни мали змогу поборотися лише за 17-те місце. Цікаво, що така ж доля спіткала й усіх фаворитів турніру, які теж втратили очки на груповому етапі і опинилися в другій шістандцятці: англійський «Манчестер Сіті», нідерландський «Феєноорд», шведський «Лідінго», білоруські ФК «Мінськ» і БАТЕ тощо. Тож приємно, що наша команда мала змогу зіграти з іменитими суперниками – вихованцями відомих на весь світ футбольних шкіл.

Спочатку явної переваги в заключному поєдинку не було в жодної з команд. В одному з моментів динамівців виручив воротар Арутін після виходу суперника сам-на-сам із голкіпером, а біля протилежних воріт близькими до успіху були Чайка та Гребельник. Ближче до середини тайму нідерландці почали загрожувати воротам українців після стандартних положень, і одне з них призвело до взяття воріт: після подачі від кутової позначки гравець суперника з кількох метрів головою спрямував м’яч у сітку. Наприкінці тайму ледь не зрівняв рахунок Бабчук, але воротар «Феєноорда» виручив, а перед самим свистком на перерву роттердамці скористалися помилкою киян у центрі поля та вивели свого гравця до воріт, і той реалізував вихід сам-на-сам – 0:2.

На початку другого тайму «Феєноорд» забив ще один м’яч, а через певний час завершив узяттям воріт свою чергову атаку. Відіграти стільки м’ячів нашим хлопцям було важко, але вони робили все, що було в їхніх силах. Утім, суперник грамотно оборонявся, і наблизитися до воріт нідерландців було вкрай важко. На завершення суперник записав до свого активу ще один забитий м’яч після удару із середньої дистанції. У підсумку, поразка 0:5 та 18-те місце «Динамо» U10 на турнірі Ateitis Cup-2019.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер