«Динамо» U10 візьме участь у міжнародному турнірі Ateitis Cup у Литві

«Динамо» U10 візьме участь у міжнародному турнірі Ateitis Cup у Литві

На ньому буде представлене і київське «Динамо» командою під керівництвом тренерів Володимира Анікєєва та Олександра Стужука.

У змаганнях цієї вікової категорії візьмуть участь 48 команд із різних країн, поділених на 16 груп по 3 у кожній. «Динамо» потрапило до групи «D» разом із литовською командою TFA «Рітеріай» та білоруською ФШМ «Мінськ».

Також у змаганнях беруть участь ще три українські команди: СК «Київ», «Football Kids» (Київ) та «Локомотив» (Київ).

Серед інших учасників – команди з Литви, Латвії, Білорусі, Естонії, Польщі, Росії, Грузії. Англію представляють вихованці «Манчестер Сіті», Швецію – «Лідінго» (Стокгольм), Нідерланди – «Феєноорд» (Роттердам).

За регламентом залежно від зайнятого місця команди проведуть стикові поєдинки. На наступному етапі кияни зустрінуться із суперником, який посяде таке саме місце у групі «С». Далі переможці потраплять до чвертьфіналу, і після цього у стикових матчах будуть розподілені підсумкові місця. Поєдинки відбудуться 29-го, 30-го листопада та 1-го грудня.

Організаторами заплановано проведення прямих відеотрансляцій матчів турніру, зокрема за участі нашої команди. Вони будуть доступні на сторінці турніру Ateitis Cup у YouTube за посиланням: https://www.youtube.com/channel/UC7QwbwZF4kT3dkTvE_eV0_w

Слідкуйте за матчами та результатами виступів нашої команди на офіційному клубному сайті!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер