«Динамо» U10 посіло третє місце на турнірі «Наше майбутнє» у Мінську

«Динамо» U10 посіло третє місце на турнірі «Наше майбутнє» у Мінську

У турнірі брали участь 36 команд із різних країн. Змагання відбувалися приблизно на чверті стандартного поля у форматі 7 на 7 (6 польових гравців та воротар). Кожна гра складалася з двох таймів по 15 хвилин.

Нагадаємо, динамівці посіли перше місце у своїй групі зі вражаючою різницею м’ячів (+32) та здобувши кілька дуже крупних перемог (1:1 "Мінськ-09", 10:0 "Шинник", 3:0 "Юніор Мінськ”, 9:1 "Даугавпілс-09", 11:0 "Локомотив Воронеж").

Турнір тривав чотири дні і на другому етапі команда Юрія Ястребінського знову посіла перше місце в групі з трьох команд, здобувши перемогу та нічию (5:1 “Парус Бєлгород”, 2:2 “Горожани Мінськ).

Таким чином, “біло-сині” вийшли до топ-четвірки. У півфіналі динамівці зустрілися з “Ростовом”, і доля матчу по суті вирішилася вже у першій 15 хвилинці. Суперники нашої команди забили чотири м’ячі у схожій манері - після розіграшів кутових, а також дальними ударами під поперечину. У другому таймі динамівці спробували перехопити ініціативу, проте так і не зуміли забити бодай гол - суперники надійно зіграли в обороні, у підсумку поразка 0:4.

У матчі з третє місце “Динамо” зустрілося з БАТЕ, який теж вважався одним із головних фаворитів на перемогу. Тепер вже наша команда видала хороший початок матчу та досить швидко, вже станом на п’яту хвилину, повела у два м’ячі. У другому таймі білоруси відквитали один м’яч, проте перемога і, відповідно, бронзові медалі дісталися динамівцям. Також трійка призерів турніру отримала трофеї у вигляді Кубка світу. 

Склад “Динамо” на турнірі: Марк Пахотов, Олександр Гаврилюк, Іван Басалай, Дмитро Соломченко, Марат Алібаєв, Данило Єрмак, Іван Тітенко, Дячок, Ярослав Чирва, Владислав Руденко, Єгор Кулік, Артем Косич, Денис Даценко, Ярослав Осадченко, Данило Злотников.

Найкращими бомбардирами нашої команди на турнірі стали Іван Тітенко (9 м’ячів) та Владислав Руденко (8).

А Дмитро Соломченко та Ярослав Чирва були удостоєні індивідуальних призів від організаторів.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер