«Динамо» U10 на Ateitis Cup стартувало з перемоги над литовським ТФА «Рітеріай» (+ВІДЕО)

«Динамо» U10 на Ateitis Cup стартувало з перемоги над литовським ТФА «Рітеріай» (+ВІДЕО)

У перший ігровий день наша команда зіграла дві зустрічі. Свою першу гру підопічні Володимира Анікєєва та Олександра Стужука провели проти литовської команди ТФА «Рітеріай». Матчі цієї вікової групи тривають два тайми по 15 хвилин у форматі 6 польових гравців + воротар на чверть поля.

Перший тайм стартового поєдинку складався для наших хлопців непросто. Гру наша команда розпочала дуже активно, уже протягом перших двох хвилин загрожуючи воротам суперника. Але, впоравшись зі стартовим натиском, суперник перемістив гру на динамівську половину поля. В одному з моментів нашу команду довелося виручати Арутіну, а після удару зі штрафного загрозу ліквідували захисники. У відповідь нагоду відзначитися мав Цибульський, але з його ударом із гострого кута впорався воротар. Надалі гра переважно проходила біля воріт литовців, які за нагоди відповідали гострими контрвипадами. Варто відзначити удар Бабчука – воротар м’яч забрав, а також хорошу нагоду того ж Цибульського, але Марк не зміг зупинити м’яч, знаходячись у метрі від воріт суперника. Лише наприкінці тайму нашим хлопцям удалося втілити свою перевагу в забиті м’ячі: спочатку Бабчук із близької відстані пробив воротаря, а незадовго до свистка на перерву перевагу нашої команди хорошим ударом у дальній кут воріт подвоїв Чайка – 2:0.

На початку другого тайму рахунок до великого довів Варшицький, а через кілька хвилин чергову атаку динамівців прицільним ударом завершив Джежело – м’яч рикошетом від захисника залетів у ворота. Після цього наші хлопці ще не раз загрожували володінням суперника, як із гри, так і після стандартних положень. П’ятий м’яч на свій рахунок записали Гребельник та Лозинський, установивши остаточний рахунок – 5:0: перший пробив по воротах, а другий підправив м’яч у сітку. Ще хороші можливості для збільшення рахунку мали Джежело і Гребельник, але до фінального свистка результат більше не змінювався.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер