«Динамо» U10 посіло четверте місце на «Leo Cup»

«Динамо» U10 посіло четверте місце на «Leo Cup»

Нагадаємо, обидві динамівські колективи напередодні вдало виступили на другому груповому етапі та вийшли до півфіналу змагань. Команда U10 зіграла внічию 0:0 із харківським «Металістом 1927» та виявилася сильнішою за «Чемпіон» із Тернополя – 5:0.

У півфіналі старші динамівці під керівництвом Сергія Величка та Володимира Анікеєва зустрілися із львівськими «Карпатами». На цій стадії команди грали два тайми по 20 хвилин. У непростому, напруженому та принциповому поєдинку кияни поступилися супернику з мінімальним рахунком 1:2. Наша команда пропустила на початку першої половини зустрічі, проте проявила характер та ще до перерви змогла зрівняти рахунок. Забитий м’яч записав на свій рахунок Вологдін. Але невдовзі після початку другого тайму львів’янам знову вдалося відзначитися, а зрівняти рахунок удруге нашій команді, незважаючи на всі зусилля, не вдалося. У паралельному матчі київський «Локомотив» переміг львівський «Клуб Лева» з рахунком 2:1, тож у матчі за третє місце динамівці зустрілися з іще однією львівською командою.

Нагадаємо, з «Клубом Лева» наші хлопці вже зустрічалися в перший ігровий день, тоді матч завершився внічию 0:0. Цього разу історія повторилася. Поєдинок пройшов у напруженій та непоступливій боротьбі. Обидві команди протягом основного часу мали нагоди, щоб відзначитися, але фінальний свисток зафіксував нічию 0:0. Тож переможець визначався в серії післяматчевих пенальті. Одинадцятиметрові удари вдаліше реалізували львів’яни. Тож «Динамо» посіло підсумкова четверте місце. Зазначимо, що у фінальному поєдинку «Локомотив» виявився сильнішим за «Карпати».

Організатори турніру проводять прямі відеотрансляції матчів змагань у YouTube. Поєдинки четвертого ігрового дня (півфінал та фінал) вікової категорії U10 (футболісти 2011 р.н.) ви можете переглянути за посиланням.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер