«Динамо»: тренування та спаринг для одних, відновлення для інших

«Динамо»: тренування та спаринг для одних, відновлення для інших

У тренувальному занятті взяли участь 18 футболістів, в тому числі й Тарас Михалик (на фото), який відновився після травми. Отже, власне в тренуванні взяли участь наступні футболісти:

воротарі: Шовковський, Коваль, Кичак, Бойко;

захисники: Бетао, Алмейда, Данило Сильва, Михалик, Тайво, Юссуф;

півзахисники: Аруна, Дуду, Рибалка, Богданов;

нападники: Кравець, Мілевський, Ідейє, Раффаель.

Досі не працює нарівні з усіма травмований аргентинець Марко Рубен. Сьогодні він займався біговою роботою. Юрій Сьомін запевнив клубні ЗМІ, що ще як мінімум тиждень нападник буде поза грою.

Що стосується футболістів, задіяних у матчах своїх національних збірних, то не всі встигли повернутися в розташування «Динамо». Хвилин через 10 після початку заняття на базу прямо з аеропорту приїхали Ніко Кранчар та Огнєн Вукоєвич, а прибуття португальця Мігеля Велозу, серба Мілоша Нінковича та швейцарця Адміра Мехмеді все ще очікувалося. До слова, хорвати, переодягнувшись, також зайнялися біговою роботою.

Українські збірники «Динамо» Євген Хачеріді, Олег Гусєв, Денис Гармаш та Андрій Ярмоленко, які працею і потом допомогли національній команді здобути нічию в гостьовому матчі з Англією, знаходилися на відновлювальних процедурах і в тренуванні участі не брали.

Після короткої розминки, футболісти розділилися на дві команди і зіграли міні-матч 8 на 8. Перемогу святкували «помаранчеві», за яких забивали Рибалка, Аруна та Кравець. «Білі» ж відповіли лише голом Мілевського.

«Помаранчеві»: Шовковський, Юссуф, Тайво, Бетао, Данило Сильва, Рибалка, Аруна, Кравець.

«Білі»: Бойко, Алмейда, Михалик, Богданов, Дуду, Раффаель, Мілевський, Ідейє.

Попереду у підопічних Юрія Сьоміна ще один тренувальний день, а вже в п'ятницю, 14 вересня, на «Олімпійському» «біло-сині» у матчі 9-го туру Прем'єр-ліги о 19.00 прийматимуть львівські «Карпати».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер