»Динамо» втрачає очки в матчі з «Арсеналом»

»Динамо» втрачає очки в матчі з «Арсеналом»

Завжди неприємно втрачати очки в таких матчах! Так, позаду надважкий матч з "Реалом", але одразу 10 (десять) нових виконавців, причому високого рівня, виставив Йожеф Сабо на поєдинок проти "Арсеналу". Про втому мова йти не може, а те, що кілька гравців не продемонстрували свого звичного рівня у недільній зустрічі з "канонірами" виглядає очевидним.

Уперше з часів головування Сабо, "біло-блакитні" настільки інертно грали в атаці та створили лічену кількість голевих моментів. Можна згадати лише два шанси Лєко та кілька небезпечних розіграшів кутових у першому таймі. Додамо точний удар зі штрафного Белькевича і… це все. Щоправда , суперник взагалі лише один раз загрожував воротам Реви, але тільки відсоток реалізації у них просто фантастичний - один з одного.

І якщо в матчі з "Реалом" динамівці грали в футбол, причому грали від душі, то проти "Арсеналу" вони більше на полі працювали. Не можна сказати, що працювали без бажання, але звичної імпровізації та видумки не спостерігалось. Як виявилось, відсутність нестандартних ходів у атаці відобразилось на кінцевому результаті.

А що наші гості? У захисних діях приймала участь майже вся команда. Хіба що Окодува намагався нав'язати боротьбу Федорову та Родольфо на динамівськиій половині поля, і часом йому це вдавалось. При цьому масована оборона "канонірів" дійсно справляла враження. Багатодосвідчені Островський, Анікеєв, Першин, Розгон, Мізін впевнено руйнували усі намагання бодай загострити ситуацію номінальними господарями. Не цурались підопічні Олександра Баранова і тактики дрібного фолу, але для нашого суперника головним був результат, і вони його досягли.

Своєї другої поразки в чемпіонаті зазнав "Шахтар". Таким чином, відставання від першого місця скоротилось до одного очка.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер