»Динамо» - «Таврія». Перед матчем

»Динамо» - «Таврія». Перед матчем

Динамівці значно ускладнили собі життя, пропустивши другий м’яч у Сімферополі на останніх хвилинах. Тепер киянам потрібно неабияк постаратись, аби вийти до півфіналу Кубка України.

Сподіваємось, що за три дні, які минули з часу першого поєдинку, тренерський штаб знайшов необхідні слова, а певні виконавці переглянули свій погляд на події. Інакше нічого путнього у «біло-синіх» не вийде.

У порівнянні з сімферопольським поєдинком у кадровому плані нічого не змінилось. Єдине, під питанням поява на полі Сергія Федорова, який шкутильгав наприкінці першого тайму. Решта ж гравців, які грали на «Локомотиві» в строю.

Орієнтовоний склад "Динамо" (версія fcdynamo.kiev.ua): Луценко - Допілка, Ващук, Гавранчіч, Несмачний - Гіоане, Гусєв, Нінкович, Белькевич - Бангура, Шацьких

Перший матч

ТАВРІЯ - ДИНАМО 2:0 (1:0)
Таврія: Козаченко, Стоян, Бойко, Галюза, Ільницький, Любенович (Лінєв, 86), Голайдо, Йокшас (Кутарба, 90+3), С.Маркович, Ідахор (Зборовський, 69), Ковпак
Динамо: Рибка, Допілка, Ващук, Федоров (М.Маркович, 46), Несмачний, Гавранчіч, Нінкович, Гусєв (Ротань, 46), Белькевич, Шацьких, Мілевський (Бангура, 57)
Голи: Йокшас (26), Зборовський (90+2)

Арбітри

Арбітр в полі – Ігор Подушкін (вища категорія) з Харкова. Допомагатимуть рефері на лінії його земляки – арбітр ФІФА Олег Плужник і Віктор Сусло (вища категорія). Резервний суддя - Олександр Дердо (друга категорія) з Іллічівська. Делегат ФФУ - Андрій Гаваши з Ужгорода, інспектор ФФУ - Михайло Кусень зі Львова.

Початок матчу о 14.00, пряма трансляція на Першому національному, текстовий он-лайн коментар на нашому сайті. 


www.fcdynamo.kiev.ua

 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер