«Динамо» та «Естерсунд» зіграли у нічию в Марбельї. Звіт про матч

«Динамо» та «Естерсунд» зіграли у нічию в Марбельї. Звіт про матч

На центральному міському стадіоні міста Марбелья суперником «Динамо» став шведський клуб «Естерсунд», який закінчив першу частину свого чемпіонату на 6 місці.

Гра вийшла безкомпромісною і подекуди навіть грубою. У першому таймі шведи фолили надто вже часто, як для товариської зустрічі - по ногам регулярно діставалося Циганкову, Буяльському, Шапаренку та Вербичу.

Втім, команда Олександра Хацкевича намагалася створювати моменти навіть за такого футболу. Так, на 23-й хвилині відкривати рахунок міг Микола Шапаренко, який поцілив у штангу після передачі Віктора Циганкова. Досить класний момент був і на 38 хвилині, коли Вербич прострілив зліва на Соля. Проте іспанець у падінні лише ледь дотягнувся до м’яча на дальній стійці…

У другому таймі вже «Динамо» додало у жорсткості, хоча малюнок гри від цього особливо не змінився. Біло-сині ще раз могли забивати на 82-й хвилині, проте після передачі Шапаренка у поперечку поцілив Вербич!

05-02-19, Марбелья, товариський матч

«Динамо» - «Естерсунд» - 0:0

Склад «Динамо»: Бойко (Бущан, 60) - Кендзьора, Бурда, Кадар, Миколенко - Буяльський, Че Че, Шапаренко, Циганков, Вербич - Соль.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер