Поспішайте придбати квитки на гру «Динамо» – «Шахтар»

Поспішайте придбати квитки на гру «Динамо» – «Шахтар»

Завтра на головній спортивній арені країни, НСК «Олімпійський», відбудеться найочікуваніший матч Прем’єр-ліги цієї осені, в якому київське «Динамо» зустрінеться з донецьким «Шахтарем».

Як ми вже повідомляли раніше, цей матч стане найбільш відвідуваним домашнім поєдинком київського «Динамо» в поточному сезоні. Більше того, ця гра стане найбільш відвідуваною серед усіх матчів Прем’єр-ліги та домашніх матчів українських команд в єврокубках цього сезону, а також збере більшу аудиторію, ніж та, яка була під час останньої зустрічі «Динамо» та «Шахтаря» в Суперкубку України. Нагадаємо, тоді «українське класико» зібрало  на «Арені-Львів» 34,347 глядачів.

Гру «Шахтар» – «Порту» подивилися наживо 33,217 глядачів, матч «Динамо» – «Стяуа» – 28,280 глядачів, а «Дніпро» – «Інтер» – 25.000 глядачів.

Трохи більше ніж за добу до початку матчу «Динамо» – «Шахтар», станом на 16:00 суботи, 4 жовтня, продано понад 41,000 квитків.

Утім, якщо ви ще не є власником заповітної перепустки на матч, у вас все ще є можливість її придбати. Квитки доступні як у вільному продажі в касах стадіону, так і в онлайн-сервісах із продажу квитків.

Детальну інформацію про придбання квитків ви знайдете тут

Поспішайте придбати квиток, аби зайняти своє місце на трибунах «Олімпійського» та підтримати улюблену команду. Запрошуємо всіх на стадіон! Разом ми переможемо!

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер