«Динамо» – «Шахтар»: експертна думка

«Динамо» – «Шахтар»: експертна думка

- Мені б дуже хотілося, щоб цей матч став особливим, і наша улюблена команда за багато років, нарешті, виграла трофей. У всіх країнах перемога в національному кубку вважається вагомим досягненням. Враховуючи нинішню ситуацію, хотілося б, щоб було свято. Дуже радий, що вирішальний матч відбудеться в Полтаві за присутності вболівальників. Країна потихеньку живе своїм життям. Думаю, заходів безпеки в нас достатньо, і стадіон готовий, і люди чекали на це дербі «Шахтар» – «Динамо» дуже довго. Цим самим ми покажемо всьому світу, що в країні нормальна обстановка. Та й сам стадіон по-іншому впливає на футболістів, стимулює їх, активізує.

- Чи додають оптимізму останні ігри «Динамо»?

- Якщо говорити чесно та об'єктивно, то за складом «Шахтар» на даний момент стоїть трохи вище. Але зараз немає таких команд, із якими не можна грати. У «Динамо» є гравці своїх національних збірних та дуже кваліфіковані футболісти. Звичайно, в такій ситуації, як зараз, клуб ще ніколи не опинявся. Тому всі мають пройнятися й усе зробити для того, щоб хоч якось підсолодити гіркоту від четвертого місця. Я все розумію, команда може поступитися «Шахтарю» в чемпіонаті, але різниця має бути в два-три очки, а не такою величезною.

- У матчі чемпіонату України «Динамо» не так давно поступилося «Шахтарю» 0:2. Цього разу є підстави припускати, що все буде по-іншому?

- Як відомо, гра на гру не схожа. Тоді наша команда програла взагалі без шансів. Зараз ситуація інша, «Динамо» трохи змінилося, виглядає краще, тож усе має змінитися.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер