«Динамо» прилетіло на матч із «Янг Бойз» та потрапило... на День народження

«Динамо» прилетіло на матч із «Янг Бойз» та потрапило... на День народження

Час у дорозі минув непомітно, й незабаром Швейцарія зустріла нашу команду погожою, сонячною погодою, яка нагадувала київську, та температурою повітря +30 градусів тепла, тож гравці та тренерський штаб майже не відчули різниці, примружуючись на сонці й поспішаючи до комфортабельного автобусу, де можна було сховатися від спеки. Щоправда, ближче до вечора короткочасний дощ приніс трохи свіжості.

Ще трохи більше ніж за годину дороги, вже наземним транспортом ідеально рівними дорогами Швейцарії, українці прибули до столиці й зупинилися у п'ятизірковому готелі «Bellevue Palace Hotel».

Увечері головний тренер «Динамо» Олександр Хацкевич та півзахисник Дерліс Гонсалес зустрілися з журналістами в рамках регламентної прес-конференції, а потім динамівці випробували поле «Стад де Сюїзз», на якому їм за добу доведеться грати з «Янг Бойз». Нагадаємо, що на цій арені сучасне штучне покриття, яке відповідає всім вимогам міжнародних футбольних асоціацій.

Цікаво, що делегація зі столиці України приїхала до Швейцарії саме на свято - 1-го серпня ця європейська країна відзначає День Конфедерації, або просто День народження країни. Це національне свято, яке вважається одним із найстаріших та відзначається з 1291-го року. Цей день свято шанується місцевими мешканцями, тому не дивно, що всі установи, банки, офіси й багато інших закладів цього дня не працюють. А ввечері мальовничі вулиці міста й зовсім спорожніли. Проводити особливі урочисті заходи на честь свята тут не заведено. Головною подією стане масштабний салют, який розпочнеться о 22.00 за місцевим часом. Його можна буде спостерігати майже з будь-якої точки в центрі Берна, а особливо добре феєрверки буде видно динамівцям - з тераси готелю, в якому розмістилася команда.

Але не забувають у столиці Швейцарії й про майбутній матч. Як мінімум, про нього нагадують розклеєні по місту афіші у жовто-чорних клубних кольорах господарів. На матч уже продано близько 11 тисяч квитків (третя частина від загальної місткості «Стад де Сюїзз»), а загалом на поєдинку очікується до 15 тисяч глядачів. За словами місцевих мешканців, це типова цифра для матчу такого рівня та літнього періоду.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер