«Динамо» перемагає, Гармаш знову забиває (+ВІДЕО)

«Динамо» перемагає, Гармаш знову забиває (+ВІДЕО)

«Переможний склад не змінюють», - цю перевірену роками фразу, напевно, знає кожна більш-менш знайома з футболом людина. Сергій Ребров чітко слідує цьому правилу, у трьох поспіль поєдинках - кубковому проти «Нафтовик-Укрнафти», у чемпіонаті з «Олімпіком» та «Зорею» - випускаючи ідентичний стартовий набір із одинадцяти виконавців. Відзначимо стабільну гру воротаря Максима Коваля, який після більш ніж дворічної перерви все яскравіше та впевненіше виглядає в динамівській футболці.



На початку зустрічі саме Коваль став героєм епізоду, в якому після розіграшу кутового парирував два поспіль удари від Форстера та Гордієнка. Небезпека біля власних воріт додатково мобілізувала динамівців. Незабаром Микола Морозюк ударом зі штрафного струсонув поперечину, трохи вище воріт пробив Сергій Сидорчук. Ще кілька небезпечних моментів, й удача посміхнулася номінальним гостям. У квітні місяці бомбардирський талант прокинувся у Дениса Гармаша. У четвертому поспіль офіційному матчі Денис забиває м'яч, проводячи свій найрезультативніший сезон у кар'єрі. У грі із «Зорею» Гармаш забив на 39-й хвилині, прийнявши дальню передачу від Александара Пантича та, пройшовши захисника, обіграв воротаря!

У тому, що «Зоря» в нинішньому сезоні заслужено посідає третє місце, гравці «Динамо» переконалися у другому таймі. Моментами біля воріт Коваля було гаряче, захищатися доводилося великими силами. При цьому динамівці й самі могли збільшити рахунок у контратаках, але глядачі більше забитих м'ячів не побачили.



У п'ятому поспіль матчі «Динамо» перемагає (у трьох останніх не пропускаючи м'ячів) та продовжує утримувати другу сходинку в турнірній таблиці. Наступне випробування на «біло-синіх» чекає рівно за тиждень - матч із лідером, донецьким «Шахтарем».



Сезон 2016/17. Ліга Парі-Матч. 25 тур

14.04.2017. м. Запоріжжя, стадіон «Славутич-Арена», 7497 глядачів

«Зоря» (Луганськ) - «Динамо» (Київ) - 0:1 (0:1)

«Зоря»: Левченко, Форстер, Чечер, Соболь, Гордієнко, Опанасенко, Чайковський (к), Харатін, Любенович (Петряк, 30; Ліпартія, 46), Бонавентуре, Пауліньйо.

«Динамо»: Коваль, Віда, Антунеш, Морозюк, Пантич, Кадар, Шепелєв (Рибалка, 77), Гармаш (Корзун, 88), Сидорчук, Ярмоленко (к), Бєсєдін (Яремчук, 85).

Гол: Гармаш (39, гольова передача - Пантич).

Попереджені: Форстер (79) - Шепелєв (68), Пантич (70).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер