«Динамо» – «Олімпік»: Останні новини перед грою

«Динамо» – «Олімпік»: Останні новини перед грою

Напередодні поєдинку динамівці провели тренування, на якому були присутні клубні ЗМІ. Порадувала участь у занятті захисника Євгена Хачеріді, який проходить завершальний етап відновлення після операції і найближчим часом повернеться до загальної групи. Відзначимо, що в другій частині тренування, на відміну від першої, не всі футболісти брали повноцінну участь. Так, навколо поля бігали захисники Бенуа Тремулінас через хворобу та Александар Драгович. Останній, нагадаємо, отримав ушкодження в матчі з «Металістом», через яке був замінений у перерві. А от Андрій Ярмоленко, який також мав проблеми зі здоров’ям після матчу в Харкові, займався без будь-яких обмежень. Також окремо від інших виконував біговий тест півзахисник Джермейн Ленс, компанію якому склав і Денис Гармаш, який вже повернувся до загальної групи. Голландець же потихеньку набирає форму після відпустки й, цілком можливо, вже буде включений до заявки на майбутню гру з «Олімпіком».

А ось хто точно не зіграє сьогодні, так це Сергій Рибалка, який відбуватиме дискваліфікацію за дві жовті картки, отримані у харківському матчі. У п’ятницю він зіграв 60 хвилин у поєдинку молодіжних команд, де відзначився забитим м’ячем з пенальті. На два тижні вибув Мігель, який отримав пошкодження під час двохсторінки.

Тим часом, усі служби готуються до проведення матчу на найвищому рівні. Вранці відбулася традиційна передматчева нарада, на якій було затверджено, що «Динамо» зіграє у своєму новому основному, білому комплекті форми (голкіпери в зелених светрах також нового дизайну). Гравці «Олімпіка» вийдуть на поле у синьому комплекті форми (голкіпери – у жовтому). Арбітри працюватимуть на матчі у формі чорного кольору.

Сьогодні у Києві пануватиме справжня літня спекотна та сонячна погода. На момент початку гри стовпчики термометрів піднімуться до позначки близько +30°С з перемінною хмарністю.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер