«Динамо» – володар Кубка Віктора Колотова! (ВІДЕО)

«Динамо» – володар Кубка Віктора Колотова! (ВІДЕО)

Павло Чередніченко, тренер «Динамо» U16/U15:

«Хоч нам протистояла команда з першої ліги, але на шляху до фіналу вона вибила суперників із вищого дивізіону, тому жодної недооцінки з нашого боку не могло бути. Настрій був максимальним із першої до останньої хвилини. Спочатку гра давалася нам важко, моменти були як біля воріт суперника, так і суперник міг реалізувати свої контратаки. Реалізувавши пенальті, нам стало легше, після чого пішли й подальші голи. Задоволені результатом, грою та завоюванням Кубка Віктора Колотова.

Те, що виступала змішана команда 2005-2006 років народження, не позначилося на грі команди. Ми працюємо за однією програмою, хлопці знають свої завдання на полі й тактичні нюанси, тому достатньо було установки, щоб донести до них, що ми хочемо бачити на футбольному полі.

Зараз у нас триває планова підготовка до стикового матчу-відповіді з «Маріуполем», і ця гра була одним із її етапів. Це стосується й відпрацювання стандартних положень, і виходу з оборони в атаку, і пресингу».

6:1 - такий підсумок гри, що стала в певному роді підготовкою до вирішальних матчів плей-оф Еліт-ліги і запам'ятається не лише результатом. До вашої уваги коментарі та найкращі моменти фіналу в сюжеті «Динамо Київ-ТБ».

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер