«Динамо» на турнірі «Наше майбутнє». День 3

«Динамо» на турнірі «Наше майбутнє». День 3

Нагадаємо, ДЮФШ «Динамо» ім. В. Лобановського представлена ​​на турнірі трьома колективами, які змагаються у двох вікових категоріях.

У категорії U10 (гравці 2010 р.н.) серед 32-х команд-учасниць змагань дві динамівські – перший і другий склади під керівництвом тренерів Володимира Анікєєва та Олександра Стужука. Серед 9-річних (гравці 2011 р.н.) «Динамо» представлено однією командою, яку очолює Сергій Величко.

Огляд 1 ігрового дня

Огляд 2 ігрового дня

***

За традицією першою серед динамівських команд в бій вступила друга команда «Динамо» U10.

Динамівці почали третій ігровий день нічиєю з першою командою петрозаводської СШ7. «Біло-сині» забили першими – Артем Жмудський відправив м'яч у ворота після класного проходу і передачі Івана Дегтяря. Суперники відігралися ближче до кінця зустрічі, проте кияни знову вийшли вперед завдяки красивому удару Макара Зарницького. Але втримати переможний рахунок «Динамо» не вдалося.

Зате в другому турі команда Олександра Стужука здобула переконливу перемогу над «Стрілою Орли». Вже на другій хвилині Олександр Македонський ударом під поперечину вивів киян вперед. На сьомій хвилині він подвоїв рахунок, а третій гол забив Артем Химочка. Суперники врятувалися від розгрому лише на останній хвилині.

У заключному матчі з «Динамо Мінськ-10» за перше місце в групі кияни були ближчими до перемоги, однак у середині зустрічі мінчан, які зробили ставку на надійну оборону, двічі рятувала від голу стійка. У підсумку – 0:0, але, незалежно від результату, обидві команди продовжать боротьбу за підсумкові місця з 17-го по 20-те.

Група V

Динамо Київ 2010 - СШ7-1 - 2: 2 (Жмудський, Зарницький)

Динамо Київ 2010 - Стріла Орли - 3:1 (Македонський - 2, Химочка)

Динамо Київ 2010 - Динамо Мінськ 2010 - 0:0

1. Динамо Мінськ 2010 - 7 очок, м'ячі 3-0

2. Динамо Київ 2010 - 5 очок, м'ячі 5-3

3. СШ7-1 - 4 очки, м'ячі 7-4

4. Стріла Орли - 0 очок, м'ячі 1-9

У першому матчі плей-офф кияни знову зустрінуться з «Академією футболу» з Пермського краю, якій поступилися в другому груповому раунді.

***

Тим часом перший склад U10 розпочав ігровий день з нічийного результату з командою «Лиси-2018». Команди обмінялися голами в середині зустрічі. Динамівці відповіли на гол суперників протягом хвилини.

Але вже в наступному матчі - «Шахтарем» з Солігорська - «біло-сині» втілили свою перевагу в переможний рахунок на табло. Вже на першій хвилині кияни результативно задіяли пресинг біля чужих воріт. А на четвертій Даниїл Власенко буквально завів м'яч у ворота. Потім динамівці обстрілювали ворота «Шахтаря» з усіх позицій до самого кінця зустрічі, проте рахунок у грі так і не змінився.

У третьому турі «Динамо» обіграло «Сокіл». Рахунок у матчі було відкрито стараннями Євгена Чайки, а переможний гол за рахунку 1:1 забив Євген Лозинський, розібравшись з кількома суперниками.

Група Т

Динамо Київ - Лиси-2018 - 1:1 (Чайка)

Динамо Київ - Шахтар Солігорськ - 2:0 (Бабчук, Власенко)

Динамо Київ - Сокіл - 2:1 (Чайка, Лозинський)

1. Динамо Київ - 7 очок, м'ячі 5-2

2. Сокіл - 6 очок, м'ячі 10-4

3. Лиси-2018 - 4 очки, м'ячі 5-5

4. Шахтар Солігорськ - 0 очок, м'ячі 2-11

Посівши перше місце в групі, «Динамо» отримало в суперники по плей-офф за 9-12 місця білоруську «Зміну».

***

Якщо динамівці 2000 року народження провели в манежі по півдня кожна, то у «Динамо» U9 у четвер матчі почалися рано вранці й тривали до самого закриття ігрового дня, так що навантаження на гравців вийшло чималим.

Уранці команда Сергія Величка провела заключні матчі першого групового раунду. Спершу «біло-сині» легко і невимушено розібралися з «Білогір'ям», відвантаживши у ворота суперників 9 голів за 17 хвилин, які триває матч. Гравці групи атаки стартової сімки оформили по дублю. У заключному матчі групи динамівці розгромили КАІ «Олімп». Голи в цьому матчі теж забивалися на будь-який смак. Особливо ефектним вийшов удар здалеку в дев'ятку Артура Бабенка. А Гліб Чумак, перш ніж забити свій гол з гострого кута, обвів чи не півкоманди.

Таким чином «Динамо» посіло перше місце в своїй групі, втративши очки лише в одній грі.

Група В

Динамо Київ - Білогір'я - 9:0 (Бантиш -2, Веровка - 2, Чумак - 2, Вологдін, Пироженко, Причипелюк)

Динамо Київ - КАІ Олімп - 4:0 (Пироженко, Причипелюк, Бабенко, Чумак)

1. Динамо Київ - 16 очок

2. Вятич - 13

3. Мінськ - 11

4. КАІ Олімп - 9

5. Ростов-11 - 7

6. Белкард - 4

7. Білогір'я - 0

У другому груповому етапі «Динамо» потрапило до групи з двома мінськими командами і «Тюменню». У грі з останньою динамівці володіли перевагою впродовж гри, а єдиний і, як виявилося, переможний гол забили на п'ятій хвилині зустрічі. Георгій Малаканов навісив до штрафного майданчика, де зв'язка двох Глібів, Бантиша і Чумака, зіграла в стінку, утримуючи м'яч в повітрі: перший асистував, другий забивав.

У другому турі динамівцям потрібно було битися з мінським «Динамо». Вже на другій хвилині динамівці ледь не повели в рахунку, коли удар Єгора Гоцуляка майже з центру поля прийняла на себе поперечина воріт. А відкрили рахунок білоруси на сьомій хвилині зустрічі. Потім гольові моменти виникали біля обох команд, не раз «біло-синіх» виручав воротар Карім Бахрієв, надійно діяв і голкіпер мінчан. Гра була непростою, проте, киянам вдалося переламати її хід і зрівняти рахунок у кінцівці зустрічі. На 17-й хвилині Марк Пироженко почав атаку «біло-синіх» і сам же її завершив, добивши м'яч у ворота.

Динамо Київ - Тюмень - 1:0 (Чумак)

Динамо Київ - Динамо Мінськ - 1:1 (Пироженко)

1. Динамо Мінськ - 4 очки, м'ячі 3-1

2. Динамо Київ - 4 очки, м'ячі 2-1

3. Тюмень - 3 очки, м'ячі 3-1

4. Мінськ-11 - 0 очок, м'ячі 0-5

Перед заключним туром три команди з чотирьох претендують на вихід до плей-офф. З огляду на те, що їх конкуренти грають між собою, киян влаштує і нічия в матчі з командою «Мінськ-11».

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер