«Динамо» - «Маріуполь»: конкурси для вболівальників у перерві матчу

«Динамо» - «Маріуполь»: конкурси для вболівальників у перерві матчу

Про активності та конкурси, які очікують уболівальників у день матчу «Динамо» - «Маріуполь», розповів режисер і ведучий домашніх матчів київського «Динамо» Андрій Плахотнюк.

- Кожен матч ми будемо намагатися пропонувати вболівальникам нові активності. У перерві попереднього домашнього матчу ми влаштували конкурс під назвою «Зніми павутиння». Цей конкурс ми трохи переробили. У минулому матчі учасникам було запропоновано забити м'яч у ворота по повітрю з центру поля, що виявилося непростим завданням. На цей раз ми вирішили спростити завдання, але у той самий час і ускладнити. Забити потрібно буде з набагато ближчої відстані – точки пенальті. Однак ворота будуть не пустими – потрібно буде переграти в 11-метровій дуелі колишнього голкіпера нашого клубу Святослава Сироту. Звичайно, переможців конкурсу очікують призи. Щоб узяти участь у цьому конкурсі, усім охочим потрібно буде спершу відповісти на запитання вікторини.

Крім того, своїми запальними міксами вболівальників знову буде радувати DJ Anesty, вона вже «набралася фарту». Тож розважальна програма для вболівальників обіцяє бути цікавою, насиченою і різноманітною. Чекаємо вас на стадіоні!

Нагадаємо, матч «Динамо» - «Маріуполь» відбудеться 4 травня. Початок зустрічі – 19:00. Квитки на гру можна придбати онлайн, а також у касах стадіону.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер