»Динамо» – «Кривбас»: історія протистояння

»Динамо» – «Кривбас»: історія протистояння

За часів проведення чемпіонатів незалежної України «Динамо» та «Кривбас» провели 38 матчів. Перевага на боці динамівців – 28 перемог, вісім нічиїх та лише дві поразки. Різниця м’ячів також переконлива – 76:15.

Дебютний поєдинок команди провели 16 жовтня 1992 року. Той матч завершився внічию, а вже в другому колі «Кривбас» уперше виграв у «Динамо». На другу й поки що останню перемогу команді з Кривого Рогу довелося чекати довгих 16 років – у сезоні 2008/2009 рр. «Кривбас» на домашньому полі обіграв гостей із Києва з рахунком 2:1.

Найрезультативніший поєдинок було зафіксовано в сезоні 2001/2002 – у Кривому Розі «Динамо» виграло з рахунком 7:0. Найпопулярнішим же підсумком є 1:0, який фіксувався десять разів. У першому колі сезону 1996/1997 нападник «Динамо» Сергій Ребров відзначився у воротах «Кривбасу» чотири рази. Загалом же в тому сезоні Ребров забив шість м’ячів у ворота команди з Кривого Рогу!

Недивно, що нинішній асистент головного тренера команди є й найкращим бомбардиром у матчах суперників. На його рахунку 11 результативних ударів (у тому числі один «покер» та два «дублі»). Найкращими же «стрільцями» у криворожан є Євген Римшин та Олександр Мальцев, досягнення яких у два м’ячі у ворота «Динамо» аж ніяк не можна порівнювати із результатом Сергія Станіславовича.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер