«Динамо» (Київ) – СК «Швац» (Австрія). Прев'ю

«Динамо» (Київ) – СК «Швац» (Австрія). Прев'ю

Суперниками динамівців стане австрійський клуб, який виступає в Регіональній Лізі Захід – СК «Швац».

У минулому сезоні наші суперники завершили чемпіонат у своєму дивізіоні на 6-му місці, під керівництвом 49-річного Мартина Хофбауера, який обіймає посаду головного тренера вже три роки.

У клуба, який було засновано в травні 1921 року й який має аматорський статус, немає амбіцій перейти на професійний рівень, якими в австрійській футбольный ієрархії вважаються команди, які грають у першій та другій австрійських бундеслігах. Незважаючи на це, серед спонсорів «синьо-білих» значаться такі всесвітньо відомі торгові марки, як Coca-Cola та Mcdonald's.

Для того, щоб наші користувачі отримали картину того, що із себе уявляє СК «Швац», офіційний сайт «Динамо» (Київ) звернувся до австрійського журналіста Мартина Лешера, який люб'язно надав наступну інформацію:

- Усі гравці команди справді є аматорами. Вони отримують заробітню платню за місцем своєї основної роботи. За виступи в Регіональній Лізі зазвичай футболісти отримують скромну винагороду від 500 до 2000 євро на місяць. Однак, наскільки я знаю, жоден футболіст ФК «Швац» не отримує більше ніж 1000 євро на місяць, включаючи бонуси за перемоги або набрані очки.

Найкращими гравцями в нинішньому складі я би назвав 22-річного захисника Клеменса Ринглера, 29-річного півзахисника Бернхарда Лампля та його колегу за амплуа 32-річного Бенджаміна Райтера, який став із дев'ятьма забитими голами найкращим бомбардиром команди в минулому сезоні.

Є, щоправда, в ФК «Швац» і справжня місцева зірка. Таким гравцем вважається 34-річний захисник Томас Бургшталлер, який двічі ставав чемпіоном Австрії у складі віденського «Рапіда» (2005) та «Штурма» Грац (2011). Історія його появи в маленькому тірольському містечку Швац доволі прозаїчна. Кілька років тому він одружився на місцевій дівчині та, переїхавши з Граца до Щваца, свої останні ігрові роки вирішив провести в місцевому клубі з однойменною назвою.

Гра між київським «Динамо» та СК «Швац» пройде на «Зільберштадт Арені», яка вміщує 2,000 глядачів. Стадіон було спроектовано та зведено нещодавно й у середньому на матчах місцевої команди він заповнюється наполовину.

Вхід на завтрашню гру вільний, і ми просимо шанувальників «біло-синіх», які мешкають в Європі, прийти на першу гру команди в новому сезоні.

Як ми й анонсували раніше, матч у хорошій якості, починаючи з 19:30 за київським часом, у прямій відеотрансляції також буде показано на офіційному сайті «Динамо» (Київ).

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер