«Динамо» (Київ) проти підробок!

«Динамо» (Київ) проти підробок!

Цього року поруч із презентаціями продукції інших оригінальних брендів, уперше на виставці своє представництво має й офіційний фан-шоп київського «Динамо».

Стенд, присвячений офіційній клубній продукції, отримав своє місце в самому центрі виставки й був, мабуть, найяскравішим та найсвітлішим у всьому павільйоні.

Фірмова точка, окрім зразків продукції, була обладнана терміналом, за допомогою якого відвідувачі могли відразу залишити свої замовлення на офіційному клубному Інтернет-магазині, який було відкрито зовсім нещодавно, й який зараз функціонує в бета-версії.

Поруч із іншими гостями, систему онлайн-замовлень протестували футболісти київського «Динамо» Сергій Мякушко та Євген Макаренко. Вони зробили замовлення, яке буде доставлене їм кур’єрською службою, продемонструвавши таким чином усім присутнім легкість користування системою онлайн-замовлень.

Поява Сергія та Євгена відразу захопила увагу всіх присутніх на виставці, й більшість людей перейшли ближче до стенду «Динамо». Футболісти взяли участь в анонсованій автограф- та фотосесії, яка тривала доволі довго, адже охочих було багато.

Жоден відвідувач динамівського стенду не залишився без подарунку, адже кожен отримував фірмовий брелок із емблемою «Динамо» за заповнення анкети. Ці анкетні дані будуть використані задля того, аби більше людей були проінформовані про новинки, акції та спеціальні пропозиції офіційного фан-шопу.

Як повідомив директор комерційного центру ФК «Динамо» Юрій Морозов, присутній на виставці, фан-магазин «Динамо» найближчим часом буде орієнтуватися на розвиток двох концепцій:

«Перша концепція – це спортивне клубне екіпірування від технічного партнеру клубу, ТМ adidas. Усі зразки, які продаються в офіційному магазині, звичайно ж, є оригінальними. Тобто будь-хто бажаючий може придбати собі таку саму форму, таке саме екіпірування, в якому грають та тренуються футболісти київського «Динамо».

Друга концепція – це одяг, присвячений «Динамо» (Київ) у стилі «casual». Це плоди нашої спільної роботи з українськими брендами. Ідеєю створення цієї концепції є показати, що для багатьох людей київське «Динамо» – це більше, ніж просто команда, яку ми підтримуємо під час матчів, а й стиль життя. Велика кількість уболівальників зверталася до нас із проханням запустити лінії одягу стилю casual, яку можна носити кожного дня, аби символіка «Динамо» супроводжувала відданих фанатів завжди й усюди. Цей напрям для нас є зараз приоритетним, і наш креативний директор Марина Суркіс, й, звичайно ж, президент клубу роблять усе, аби розвивати його. Тому зараз ми в пошуку партнерів – талановитих молодих українських дизайнерів одягу, а також українських виробників одягу, які готові до плідної співпраці. А глобальною задачею є вихід на європейський ринок, аби зробити бренд «Динамо» ще більш упізнаним не лише в Україні, а й за її межами».

* фото А.Лукацький

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер