«Динамо» Київ приймає гостей із Львівської області

«Динамо» Київ приймає гостей із Львівської області

Нещодавно до Києва завітали вболівальники «Динамо» із села Стоянів, що у Львівській області. У цьому невеликому селищі є власна команда «Сокіл», якій також цього року виповнилось 90 років!

Делегації зі Львівщині була проведена екскурсія по стадіону «Динамо» ім. В. Лобановського, де гості мали змогу побачити приміщення Фан-клубу ФК «Динамо» Київ, яке вразило всіх з першої секунди. Кожен охочий мав змогу зробити пам’ятне фото та роздивитися чудову колекцію футбольної атрибутики.

Далі гості  пройшли до чаші стадіону «Динамо», де всі відзначили чудовий стан газону. Більшість із гостей  все своє життя мріяли потрапити на цей стадіон.

Ввечері в манежі бази «Динамо» у Конча-Заспі відбулася товариська гра між командою «Сокіл» та командою офіційного Фан-клубу ФК «Динамо» Київ.

Гості вперше мали можливість зіграти у критому манежі, у якому комфортно грати у будь-яку пору року. Команди провели два тайми по 35 хвилин. У непоступливій, але чесній боротьбі перемогу святкувала команда Фан-клубу «Динамо» з рахунком 2:0.

Команди продемонстрували хороший, силовий футбол. Цікава гра, посмішки, рукостискання капітанів, колективне фото на пам'ять – все це прояви доброзичливості, взаємної поваги та щирої динамівської гостинності.

Після матчу на команду «Сокіл» очікував приємний сюрприз: «Динамо»  подарувало гостям зі Львівщини квитки на матч групового етапу  Ліги Європи між «Динамо» та «Скендебреу». На наступний день делегація зі Стоянова відвідала цей поєдинок, який завершився з рахунком 3:1 на користь «Динамо». Красиві голи, захоплююча гра, чудова атмосфера на стадіоні – все це відчули наші гості з Львівщини. Ці два дні вони не забудуть ніколи.

Своїм враженням з нами поділився Василь Батюк, який є давнім прихильником київського «Динамо»: «Все своє життя вболіваю за київське «Динамо». Нам усім дуже сподобалась інфраструктура київського клубу. Дякую Фан-клубу ФК «Динамо» Київ за гостинність та за втілення мрій! Улюбленому клубу бажаємо процвітання та перемог!

Фан-клуб ФК «Динамо» Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер