«Динамо» (Київ) та АМАКО: новий етап плідної співпраці

«Динамо» (Київ) та АМАКО: новий етап плідної співпраці

Основні напрямки діяльності АМАКО — технологічні рішення в галузі сільського господарства, будівельної техніки та комерційного транспорту.

У п'ятницю, 7-го листопада, в рамках спонсорського контракту компанія АМАКО урочисто передала футбольному клубу «Динамо» (Київ) техніку та транспорт, зокрема, вантажний автомобіль Iveco Stralis. Презентація відбулася за участю Голови наглядової ради групи компаній АМАКО Віталія Скоцика, Президента ФК «Динамо» (Київ) Ігоря Суркіса, спортивного директора ФК «Динамо» (Київ) Олексія Михайличенка, ветерана команди Володимира Мунтяна, футболістів київського «Динамо» Владислава Калитвинцева, Віталія Буяльського, Микити Бурди.

Ігор Суркіс, президент ФК «Динамо» (Київ):

- Перш за все, я хотів би подякувати тим, хто прийшов на цю презентацію. Дуже приємно, що є партнери, які люблять київське «Динамо» й готові простягнути клубу руку допомоги у вигляді, наприклад, такого автомобіля, а наступного року — комфортабельного автобуса для першої команди. До слова, «Ювентус» також їздить на автобусі цієї компанії, а не марки «Мercedes». Словом, я вдячний за те, що знаходяться партнери, які допомагають київському «Динамо», в тому числі й здобувати такі перемоги, як учора над «Ольборгом». Величезне вам спасибі за підтримку та розуміння того, що клуб «Динамо» був, є й буде.

Віталій Скоцик, Голова наглядової ради групи компаній АМАКО:

- Шановні партнери, працівники, гравці, легенди футбольного кубу «Динамо» (Київ)! У першу чергу, я вітаю всіх із чудовою перемогою вчора – непростою, але, вважаю, цілком заслуженою. Думаю, ми всі довго чекали, коли «Динамо» (Київ) вийде на перше місце в українському чемпіонаті, й це, нарешті, сталося. Коли ми починали співпрацю півтора роки тому, в мене запитували, чи не хочемо ми обрати якогось іншого партнера, адже показники та гра команди були далекі від ідеальних. Я сказав — ні, ФК «Динамо» (Київ) – це легенда у спорті, бізнесі, політиці. Бувають періоди злетів та падінь, рано чи пізно результат прийде. Знаючи, які професіонали працюють у клубі, я був у цьому впевнений. Звичайно, ми виконуємо свої контрактні зобов’язання: минулого року ми забезпечили клуб комунальною технікою, потім – автобусами для дитячих команд. Зараз передаємо автомобиль 2014-го року Iveco Stralis, який вважається одним із двох найкращих автомобілів у світі. Сподіваюся, він буде працювати для клубу настільки ефективно, що команда з першого місця нижче опускатися не буде. Тому передаю ключі від цього автомобіля президенту клубу Ігорю Михайловичу та бажаю, щоб він привозив вам лише перемоги!

Олексій Михайличенко, спортивний директор ФК «Динамо» (Київ):

- Доброго дня! Звичайно ж, нам теж дуже приємно, що в нас є такі партнери, ті люди, які не лише переживають за нас, але й роблять все для того, щоб клуб дуже добре функціонував. Ми вже давно знайомі, неодноразово на виставках я бачив ту техніку, яка є в компанії АМАКО. Думаю, Ігор Михайлович не поміняє цю машину на Range Rover (посміхається). Думаю, до цього автомобіля поміститься дуже багато золотих медалей, і я бажаю «Динамо» наповнити його призами, які повинні бути у нашого клубу.

Владислав Калитвинцев, футболіст ФК «Динамо» (Київ):

- Хочу подякувати, що зібралося стільки людей, дякую нашим партнерам, компанії АМАКО, за цей чудовий автомобіль. Перемог нам усім та успіхів надалі.

Після цього протокольна частина завершилася, а під час неформальної Віталій Скоцик показав присутнім автомобіль ізсередини — його кабіну та устаткування.

Iveco Stralis — магістральний тягач, в ієрархії Iveco займає проміжне положення між середньотонажним EuroСargo та важким Trakker, економічна модель. Повна довжина автопоїзда — 17 метрів, вантажопідйомність — 24 тонни, повна маса 44 тонни. Оснащена шестициліндровим двигуном останньої моделі в 500 кінських сил. Його екологічний стандарт — Євро-6, що регулює вміст шкідливих речовин у вихлопних газах. Це абсолютна новинка, такі двигуни вперше привезено до України зовсім нещодавно. Також в автомобілі встановлено 12-ступеневу коробку передач атомат. Кабіна — супервисока, із двома спальними місцями.

Нова машина буде використовуватися для обслуговування команди, перевезення спортивної форми, інвентарю, тренажерів та для інших потреб.

На найближче майбутнє у партнерів багато планів, реалізація яких допоможе «Динамо» перемагати на футбольних полях, а АМАКО зміцнити позиції на ринку «важкої» техніки.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер