«Динамо» (Київ) – «Генгам»: на НСК «Олімпійський» готовність No.1! (+ ВІДЕО)

«Динамо» (Київ) – «Генгам»: на НСК «Олімпійський» готовність No.1! (+ ВІДЕО)

Як завжди, у будь-яку пору року смарагдовий газон найбільшої спортивної споруди в Україні найвищої якості. Це стало можливим завдяки мобільним установкам, що замінюють природне сонячне світло для газону в осінній та зимовий періоди.

- Якщо говорити про зиму, то вона була для нас складною. Коли випав перший сніг, то ми змушені були його розтопити, оскільки в нас ще мала відбутися гра. Потім почалися морози, а снігового покриття, яке є найкращим захистом, не було. Проте, завдяки нашій команді професіоналів, поле перезимувало вдало й зараз перебуває в ідеальному стані та чекає на проведення матчів, – розповів головний агроном арени Віктор Яроменко.

Директор із питань зовнішніх зв’язків Державного підприємства «Національний спортивний комплекс «Олімпійський» Віктор Анісімов упевнений, що в цьому році на глядачів, які завітають на арену, чекає багато цікавого:

- Перед початком весняної частини футбольного сезону ми сміливо можемо сказати, що ми повністю готові. Ми маємо багато нових цікавинок для наших відвідувачів. Ми плануємо розширити асортимент нашої сувенірної продукції, з’являться нові активності під час матчів, ми з партнерами будемо проводити різноманітні акції. Ми розробили та вже проводимо спеціальні адаптовані екскурсії стадіоном для людей із особливими потребами – на візочках, із порушенням слуху та з порушенням зору. Щодо планів на майбутнє, то найближчим часом ми плануємо відкриття оновленого Спортбару. Сподіваюся, він стане ще одним улюбленим місцем відпочинку киян та гостей нашого міста. На стадіоні з’явиться дошка пошани «Друзі НСК», ми запускаємо проект «Стадіони-побратими». І на цьому ми не будемо зупинятися – ми плануємо ще багато цікавого для наших відвідувачів.

Чекаємо на вас уже 26 лютого, в четвер, адже справжній уболівальник «біло-синіх» просто не може пропустити справжню битву між київським «Динамо» та «Генгамом», яка обіцяє бути надцікавою!

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер